Ilka Štuhec iskreno o zvezi z Benijem Mattijem

J.V./STA
27.02.2019, 13:22
3
Ilka Štuhec, kraljica belih strmin, se trenutno sooča s poškodbo koleno, za katero ne bo potrebovala operativnega posega, je sporočila prek svojega profila na družbenem omrežju Instagram.

Ilka Štuhec je odraščala v športni družini in še danes imajo doma servis za smuči. Zelo rad smuča tudi njen oče, medtem ko je bila njena mama kar 16 let trenerka. Marsikdo ne ve, da ima Ilka tudi štiri leta starejšo sestro in mlajšo polsestro."Sestra ima sicer drugačno življenje kot jaz, ima dve hčerki, ki sta stari štiri leta in eno leto, ter vodi športno šolo za otroke," je v intervjuju za revijo Avenija povedala smučarska šampionka. 

PREBERI ŠE
Ilka Štuhec navdušila: takšne je nismo vajeni

V njem je spregovorila tudi o srčnem izbrancu Beniju Mattiju, ki je vodja tekmovalne ekipe švicarskega podjetja, ki izdeluje smuči in nekdanji smučar. Ker sta oba v istih 'vodah', je odnos lažje vzdrževati, kot bi ga bilo z nekom s povsem drugega področja. "Pozimi je lažje, ja. Poleti pa ima on svoje delo, ki je v Švici, jaz pa ga imam tu. In potem potrebujeva malo več usklajevanja."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Njena prioriteta je trenutno smučanje in tako bo ostalo še nekaj časa, v prihodnosti pa bi si želela imeti tudi otroka."Zdaj sem pa čisto zadovoljna, če si jih sposodim pri sestri."

Ilka je v preteklosti doživela že več poškodb kolen in zaradi tega šla večkrat pod nož, a kot vselej v preteklosti tudi tokrat ostaja optimistična glede rehabilitacije in povratka v smučarsko karavano. "Delujemo v športu, kjer se takšne stvari lahko zgodijo tako rekoč vsak dan. Dano situacijo moram sprejeti. Že večkrat sem si dokazala, da se lahko vrnem po poškodbi in takšen načrt imam tudi tokrat. V življenju najraje smučam in temu se ne mislim kar tako odreči," so njene besede prenesli v taboru.

PREBERI ŠE
To je moški, ki greje posteljo Ilki Štuhec!

"Hvala vsem za pozitivne misli in podporo, ki mi jo namenjate ne le v dobrih temveč tudi v težjih trenutkih. To mi resnično veliko pomeni. Nadejam se, da bomo kmalu znova skupaj uživali na tekmah," je dodala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke