Zaradi te fotografije ju sedaj kritizirajo

J.V.
09.04.2019, 15:17
2
Vsi se verjetno še zelo dobro spomnimo Kelly in Donne iz nekoč zelo priljubljene serije Beverly Hilly 90210, ki je imela številne oboževalce tudi pri nas. Igralki, ki sta še danes zelo dobri prijateljici, sta pred nekaj dnevi pozirali za Instagram, njuna skupna fotografija pa je prejela kar nekaj negativnih komentarjev.

Da se na male ekrane vrača ena izmed najbolj priljubljenih serij devetdesetih let že nekaj časa ni več skrivnost. Od zadnjega dela Beverly Hillsa mineva že kar nekaj let, Jennie Garth in Tori Spelling pa sta ves ta čas ostali zelo dobri prijateljici. Zvezdnici sta pred nekaj dnevi na družbenem omrežju Instagram delili skupen selfie in njuni sledilkci so se takoj obregnili ob dejstvo, da sta obe očitno redni uporabnici botoksa.

Jennie Garth in Tori Spelling
Jennie Garth in Tori SpellingFOTO: Profimedia

"Jennie, prelepa si in ne potrebuješ vsega tega botoksa. Na žalost si tukaj videti neprepoznavna," je le eden od številnih komentarjev, na katerega se je odzvala tudi igralka in napisala: "Hvala?"

Med komentarji pa je bilo tudi nekaj pozitivnih odzivov, predvsem tistih, ki so ju oboževali že v letih nanizanke. "To so dekleta, ki so nam bila vzor, ko smo odraščali in so dovolj prijazne, da so z nami delile svoje življenje, vi pa jih samo kritizirate."

Da je imela Tori kar nekaj lepotnih operacij ni nobena skrivnost. Igralka si je namreč privoščila kar nekaj operacij oprsja, popravila si je nos in se že nekaj let poslužuje botoksa. 

PREBERI ŠE
Včasih najstniška zvezda, danes pa povsem običajna mama

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

MojsterSplinter
10.04.2019, 9:04:45
20
+2
Glede videza naj se vsak briga zase, pa bo ravno prav.
2K18
10.04.2019, 7:45:46
Seveda štejete klike, da ne izgubite hmmmm..... Da vidiš sliko kjer sta ''nafilani'' z botoxsem še nekaj klikov oziroma naslov ne ustreza članku !!!!!