Jennifer Aniston in Brad Pitt po vseh teh letih spet skupaj

J.V.
11.02.2019, 10:08
0
Priljubljena hollywoodska zvezdnica Jennifer Aniston danes, verjeli ali ne, praznuje 50. rojstni dan. Igralka je minuli konec tedna priredila veliko rojstnodnevno zabavo, na kateri se je trlo zvezdnikov, udeležil pa naj bi se je tudi njen nekdanji mož Brad Pitt.

Jennifer Aniston
Jennifer AnistonFOTO: AP

Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo v seriji Prijatelji, ki jo lahko spremljate na BRIO, je o življenjski prelomnici v pogovoru za revijo Glamour dejala, da se življenje po 50. letu nikakor ne ustavi, prav nasprotno, postaja vse bolj razburljivo. Opomnila je, da staranju ne izkazujemo zadostnega spoštovanja. "Na staranje gledamo kot na nekaj negativnega, kljub temu da se prav vsaka oseba na tem planetu stara."

Jennifer je nazadnje nastopila v glasbeni komediji Bunkica, v kateri igra vitko in privlačno mater najstnice močnejše postave Willowdean (Danielle Macdonald). Igralka je ob ustvarjanju tega filma priznala, da jo je osebno zaznamoval problematičen odnos z materjo Nancy Dow, ob kateri se je kot najstnica počutila zelo nesamozavestno.

Njeno ljubezensko življenje že leta in leta polni naslovnice rumenih medijev in mnogi še danes upajo, da bosta z Bradom Pittom njuni zvezi dala še eno priložnost. Ko se je pretekli konec tedna pojavil na njeni rojstnodnevni zabavi, so pričakovanja postala še večja. V enem redkih intervjujev, ki ga je hollywoodska zvezdnica dala za In Style, je med drugim zelo iskreno spregovorila tudi o tem, kako se počuti po ločitvi odJustina Therouxa, kaj si misli o vseh govoricah in zakaj nima otrok.

Za sabo ima propadli zakon z Justinom Therouxom.
Za sabo ima propadli zakon z Justinom Therouxom.FOTO: AP

Prvo vprašanje, ki ji ga je novinarka zastavila, je bilo, kdaj se bo vrnila k Bradu, ali je Justin nosil njene kavbojke in kdaj bo rodila dvojčka? "Ti si verjetno edina oseba, ki lahko s tem vprašanjem začne intervju in me spravi v smeh," ji je odgovorila Jen in priznala, da se vsem govoricam le smeji. "Seveda so trenutki, ko nisem tako zbrana in hladna, ampak to počnem v svojem osebnem prostoru. Večino časa pa se lahko smešnim naslovnicam le smejim, saj so z leti postale bolj in bolj absurdne. Verjetno z njimi hranijo neko potrebo javnosti, jaz pa se osredotočam na delo, prijatelje, moje živali in kako lahko izboljšam svet. Vse ostalo je le 'junk' hrana, ki se mora vrniti v svoj predal."

V preteklosti je o sebi slišala že veliko laži in marsikdo ima o njej povsem napačno predstavo. "Jen ne more obdržati moškega in Jen noče otroka, ker je sebična in predana svoji karieri, ali pa to, da sem žalostna in zlomljenega srca. Najprej, z vsem spoštovanjem, nimam zlomljenega srca. In drugo, to so nepremišljene predpostavke. Nihče ne ve, kaj prestajam za zaprtimi vrati. Nihče ne pomisli na to, kako občutljiva tema je to lahko zame in za mojega partnerja. Ne vedo, kaj sem prestala zdravstveno ali čustveno. Ženske so pod pritiskom, da morajo biti matere in če niso, potem so označene kot 'poškodovana roba'. Morda pa moje poslanstvo na tem svetu ni, da imam otroka. Morda pa so druge stvari, ki naj bi jih počela?"

Serijo Prijatelji lahko spremljate na BRIO.
Serijo Prijatelji lahko spremljate na BRIO.FOTO: AP

Končno je odgovorila tudi na eno najbolj pogostih vprašanj svojih oboževalcev: Ali se bodo Prijatelji kdaj vrnili? "Preden se je serija končala, so ljudje že spraševali, ali se bomo vrnili. S Courteney in Liso se pogovarjamo o tem. Jaz fantaziram o tem. To je bilo resnično najboljše delo, kar sem ji kdaj imela. Ne vem, kako bi bilo videti danes, ampak nikoli ne veš. Toliko serij so uspešno oživeli. Vem, da Matt LeBlanc ne želi več odgovarjati na to vprašanje. Ampak mogoče pa ga lahko pregovorimo v to. Ali pa pustimo času čas in potem Lisa, Courteney in jaz posnamemo novo različico Zlatih deklet in svoja zadnja leta preživimo skupaj na vrbovem pohištvu."

No, če se že ne bodo vrnili z novo sezono, pa si lahko na BRIO ogledate vse pretekle. Avgusta letos bo 50 let praznoval tudi njen kolega iz priljubljene serije Prijatelji, igralec Matthew Perry.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.