Kalavirji v Ljubezni po domače, kavalirji v MasterChefu

M. A.
04.04.2019, 22:23
0
Čeprav so tekmovalci v kuharskem šovu MasterChef komaj v drugem tednu tekmovanja, je v kuhinji že zelo vroče. V sinočnjem izzivu, po katerem je morala šov zapustiti Sandra Salihovič, pa niso blesteli le Bojan Bešter, Anže Kuplenik in Klemen Lampič, ki so jih sodniki v izločitvenem izzivu najbolje ocenili, temveč tudi Andrej Težak – Tešky, ki je brez pomisleka izkoristil priložnost in zapriseženo veganko Matejo Ulaga rešil pred tem, da bi morala pripravljati meso.

Tako kot je lani v šovu Ljubezen po domače beseda fačuzi, s katero je Vesna Šošterič pomotoma poimenovala jacuzzi, poskrbela za številne šale na družbenih omrežjih, se je v minulih tednih veliko govorilo o Anici Prebejšek, ki je ocenila, da Miha Božič ni pravi kalavir. Zagotovo pa kavalirjev ne manjka v šovuMasterChef, kar je tokrat dokazal tudi Andrej Težak – Tešky. Tik pred finalom izločitvenega izziva so namreč sodniki, Luka Jezeršek, Karim Merdjadiin Bine Volčič, varnim tekmovalcem sporočili, da lahko med pripravo zadnjega dela izziva kateregakoli tekmovalca obvarujejo in mu tako omogočijo obstanek v tekmovanju, seveda pa so jih opozorili tudi na to, da se jim ni treba odločiti za nikogar, saj jim vsi predstavljajo konkurenco.

Andrej Težak, vegetarijanec, sicer pa stand-up komik in gorski ultramaratonec, je brez pomisleka pred pripravo mesa rešil veganko Matejo Ulaga.
Andrej Težak, vegetarijanec, sicer pa stand-up komik in gorski ultramaratonec, je brez pomisleka pred pripravo mesa rešil veganko Matejo Ulaga.FOTO: Miro Majcen

A še preden so ogroženi tekmovalci prijeli za kuhalnice, je Andrej prosil ostale, da mu dovolijo rešiti Matejo Ulaga, zapriseženo veganko, ki je v MasterChef prišla, da bi razširila svojo misel ’vegansko je gurmansko’. Ostali tekmovalci so se z Andrejem, sicer vegetarijancem, strinjali in mu niso oporekali, zato je nemudoma pozvonil na t. i. zvonček odrešitve in vidno ganjeni Mateji dejal:’Dvakrat si že šla čez sebe in vsi bi ti danes radi prihranili to. Saj boš še imela šanse delati z mesom, ampak danes bodi veganka za vse nas.’

PREBERI ŠE
Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!

Mateja je prišla v tekmovanje MasterChef z željo, da dokaže, da je vegansko lahko gurmansko.
Mateja je prišla v tekmovanje MasterChef z željo, da dokaže, da je vegansko lahko gurmansko.FOTO: Miro Majcen

Mateji se je vidno odvalil kamen s srca in nemudoma odšla na balkon, kjer so se ji kasneje pridružili še Bojan, Anže in Klemen, kasneje pa še Jadranka Baraga. MasterChef kuhinjo je tako morala v drugem tednu zapustiti blogerka Sandra Salihovič, ostali tekmovalci pa so že v napetem pričakovanju, saj so jim sodniki zaupali, da prihodnji teden v goste prihajajo ljudje, ki jim o kulinariki ne gre oporekati.

PREBERI ŠE
Ukradeni poljubi in šokantne izpovedi v Ljubezen po domače

Andrej se je v MasterChefu izkazal za boljšega kavalirja kot Miha v Ljubezni po domače.
Andrej se je v MasterChefu izkazal za boljšega kavalirja kot Miha v Ljubezni po domače.FOTO: VOYO

Ne spreglejte novosti, ki jo letos ponuja VOYO; tako MasterChef kot Ljubezen po domače si lahko ogledate že 24 ur pred premiero na televiziji, tam pa najdete tudi vse zamujene epizode.

Sandra Salihovič je druga, ki je zapustila letošnje tekmovanje MasterChef Slovenija.
Sandra Salihovič je druga, ki je zapustila letošnje tekmovanje MasterChef Slovenija.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.