Po letih skrivanja poroka v Parizu

J.V.
30.11.2018, 8:51
0
Katie Holmes in Jamie Foxx sta par vse od leta 2013, a sta svojo ljubezen do letošnjega leta skrivala pred javnostjo in mediji. Če gre verjeti poročanju ameriškega portala Radar Online, pa jo bosta sedaj okronala s poroko!

Katie Holmes in Jamie Foxx sta svojo romanco začela pred petimi leto, eno leto po tem, ko se je zvezdnica ločila od igralca Toma Cruisea, s katerim ima hčerko Suri. Ob ločitvi je Katie morala podpisati dogovor, da pet let ne bo javno izpostavljala svojih romanc. 

Na igralkini roki so opazili zaročni prstan.
Na igralkini roki so opazili zaročni prstan.FOTO: Profimedia

"Da ju ne bi skupaj fotografirali, sta potovala v ločenih avtomobilih z zatemnjenimi stekli in se vozila s skrivnimi dvigali. Vse sta imela naštudirano do potankosti. Zdaj pa je Katie naveličana skrivalnic," je za medije povedal vir blizu para, ki je šele letos skupaj stopil v javnost. 

"Katie je dolgo časa čakala, da se poroči z Jamiejem in bila je zelo jasna glede tega, kje in kdaj se želi poročiti," je povedal neznani vir in dodal, da se bo slavni par to zimo poročil v Parizu. Novica o poroki prihaja le nekaj tednov za tem, ko so se pojavile govorice, da sta zvezdnika zaročena, ki jih je sprožil zaročni prstan na njeni roki.

Medtem ko je bila Katie že enkrat poročena, pa bo to za igralca, ki ima dve hčerki, prvi zakon. 

Katie je dolgo časa čakala na poroko z Jamiejem.
Katie je dolgo časa čakala na poroko z Jamiejem.FOTO: Profimedia

Katie in Jamie naj bi se poročila v Parizu.
Katie in Jamie naj bi se poročila v Parizu.FOTO: Profimedia

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.