Kim Kardashian osupnila z novo frizuro

J.V.
22.03.2019, 9:06
2
Kim Kardashian West in njene slavne sestre so lastnice zavidljive zbirke lasulj, zaradi katere jih lahko zelo redko vidimo z njihovimi naravnimi lasmi. V preteklosti so nas z izbiro lasulje že večkrat presenetile, a tako dramatičnega videza, kot ga ima trenutno Kim, se ne spomnimo.

Kim Kardashian West je zagotovo eden od razlogov, zakaj so lasje, ki segajo do pasu, to pomlad zelo priljubljen lepotni trend. Tokrat pa je šla ameriška zvezdnica še dlje, in si omislila lasne podaljške, ki so segali skoraj do tal.

Medtem ko so nekateri njeni oboževalci nad novim videzom starlete navdušeni, pa obstajajo tudi tisti, ki se jim zdi, da so njeni lasje predolgi in da je pretiravala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Glede na to, kako pogosto sestre Kardashian-Jenner spreminjajo barve in dolžino las oziroma menjajo lasulje, večina ne ve, kako so videti njihovi naravni lasje. Najraje zagotovo eksperimentirala Kim inKylie, medtem ko Kendallin Kourtneyvečino časa prisegata na svoje naravne lase. 

Kim, ki trenutno pričakuje četrtega otroka, je sicer že pred časom priznala, da ima raje dolge lase, saj se z njimi počuti bolj zapeljivo. 

PREBERI ŠE
Ko boste videli, kakšni so njeni naravni lasje, boste ostali brez besed

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Karantanija
22.03.2019, 12:59:21
41
+3
Tako dolge je imela tudi cesarica Sisi, pa se ni nihče zgražal. Seveda, s to razliko, da so bili povsem njeni in še lepši!
dunja1
22.03.2019, 11:00:07
54
+1
Še malu pa buš imejla useh 7 maljard slediucev kulikur je ćluvežtva kralica in boginia moiia kim kardašienn!! ❤️💕