Znova je završalo: našel si je njeno dvojnico

M. A.
03.05.2019, 13:21
2
Lady Gaga je leta 2016 razdrla svojo zaroko z igralcem Taylorjem Kinneyjem, naslednje leto pa je srečo v ljubezni znova našla s starejšim lovcem na talente, Christianom Carinom. Čeprav sta bila v javnosti vedno videti zelo zaljubljena, sta pred nekaj meseci presenetila z novico, da sta se razšla. Zdaj se je Carino prvič pojavil z novim dekletom, ki pa močno spominja na slavno pevko.

Letošnja zima je minila v znamenju filma Zvezda je rojena, v katerem navdušujeta Lady Gaga in Bradley Cooper, njuna neverjetna kemija pa je bila kriva, da so številni ugibali, če se ni iskrica vnela tudi zasebno. Ugibanja so postala še glasnejša, ko je Gaga potrdila, da je zapustila Christiana Carina, s katerim je bila zaročena, a Bradley še naprej ostaja srečen v objemu Irine Shayk

PREBERI ŠE
Potrjeno: Lady Gaga je zapustila zaročenca!

Številni so bili prepričani, da se je Lady Gaga zapletla z Bradleyjem Cooperjem.
Številni so bili prepričani, da se je Lady Gaga zapletla z Bradleyjem Cooperjem.FOTO: Profimedia

A resnica je drugačna. Viri, ki so blizu pevki, so ameriškim medijem razkrili, da naj bi bila težava v Christianovi ljubosumnosti, ki naj bi v zadnjih mesecih njune zveze postala nevzdržna. 'Neprestano ji je pisal, preverjal, kje je in kaj dela, Stephanie (Gaga, op. a.) pa je čutila, da jo duši.'  Od njunega razhoda v februarju se je pevka sicer umaknila z oči javnosti, vmes namignila, da pripravlja nov album in istočasno utišala govorice o nosečnosti, o svojem zasebnem življenju pa molči. Zdaj je znova završalo, saj se je pred dnevi v nekem nočnem klubu v Los Angelesu pojavil Gagin bivši zaročenec, družbo pa mu je delala neznana svetlolaska, ki močno spominja na Gago. Očividci so povedali, da sta zagotovo skupaj, saj sta si ves večer izmenjevala nežnosti in bila nerazdružljiva.

PREBERI ŠE
Hlepela je po slavi, spoznala pa tudi njeno temno plat

Kdo je skrivnostna ženska, ki je v Christianovem srcu zamenjala Gago?
Kdo je skrivnostna ženska, ki je v Christianovem srcu zamenjala Gago?FOTO: Profimedia

Identiteta Christanove spremljevalke zaenkrat še ni znana, očitno pa je, da je ne moti, da je Christian poprej grel Gagino posteljo. Morebiti je celo njena oboževalka, kar bo pripomoglo k dejstvu, da jo bo morala gledati celo na svojem fantu. Christian si je namreč na svojo nadlaket že pred časom tetoviral Gagin obraz.

Ljubezni je konec, tetovaža ostaja: Christian si je na levo nadlaket pred časom tetoviral Gagin obraz.
Ljubezni je konec, tetovaža ostaja: Christian si je na levo nadlaket pred časom tetoviral Gagin obraz.FOTO: Profimedia