Gagina nosečnost pretresa družbena omrežja

M. A.
13.03.2019, 12:57
3
Kot strela z jasnega je Lady Gaga po izjemnem uspehu njenega filmskega prvenca Zvezda je rojena (A Star Is Born) končala zaroko s sedemnajst let starejšim Christianom Carinom, nato pa so ji številni očitali še afero s soigralcem Bradleyjem Cooperjem. Komaj je utišala te govorice, so se pojavile že nove: Gaga naj bi bila noseča.

Kot se za kontroverzno pevko spodobi, se je na govorice odzvala jasno in glasno. ’Govori se, da sem noseča,’ je sinoči tvitnila, nato pa nosečnost potrdila: ’Ja, noseča sem z LG6!’ S tem je ciljala na svoj šesti studijski album, ki ga številni težko pričakujejo.

PREBERI ŠE
Lady Gaga končno iskreno o razmerju z Bradleyjem Cooperjem

Ker je pred kratkim zapustila zaročenca, s katerim sta se do zadnjega skupaj pojavljala v javnosti, številni namigujejo, da se je zapletla s postavnim Bradleyjem.
Ker je pred kratkim zapustila zaročenca, s katerim sta se do zadnjega skupaj pojavljala v javnosti, številni namigujejo, da se je zapletla s postavnim Bradleyjem.FOTO: AP

Kdaj bo omenjeni album izšel, sicer še ni znano. Zadnji album, Joanne, je pevka izdala oktobra 2016, po turneji za omenjeni album pa se je posvetila snemanju filma Zvezda je rojena, pred kratkim je začela tudi s serijo koncertov v Las Vegasu, kjer naj bi nastopala kar dve leti. Svojih načrtov za prihodnost sicer ne razkriva, so pa se pod pevkinim tvitom oglasili številni oboževalci, ki so zapisali, če so lahko varuške, naj rodi takoj in da upajo na prezgodnji porod. Najbolj zagreti oboževalci so ugotovili, da je Gaga tik pred objavo tvita na Instagramu začela slediti Rihanni inBloodPopu, zato verjamejo, da bo album s seboj prinesel prav posebno glasbeno sodelovanje.

PREBERI ŠE
Lady Gaga in Bradley Cooper v živo odpela Shallow in navdušila (VIDEO)

S čim bo tokrat presenetila Lady Gaga, zaenkrat ve le ona in najožji krog njenih sodelavcev.
S čim bo tokrat presenetila Lady Gaga, zaenkrat ve le ona in najožji krog njenih sodelavcev.FOTO: Profimedia