Majina poročna obleka vas bo pustila odprtih ust

J.V.
11.05.2019, 19:39
0
Priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput je ta vikend dahnila usodni da svojemu izbrancu Nenadu Tatarinovu, nevesta pa je na družbenem omrežju Instagram že razkrila svojo poročno obleko!

Maja Šuputsi bo datum 11. maj zapomnila za vedno, saj je to dan, ko je obljubila večno zvestobo svojemu izbrancu Nenadu Tatarinovu in skočila v zakonski stan. Priljubljena hrvaška pevka je za lokacijo svoje poroke izbrala istrsko posestvo Meneghetti, kjer se bo odvilo poročno slavje.

Maja je čez dan na Instagramu delila kar nekaj utrinkov s poročnega slavja, tisti, ki nas je pustil odprtih ust, pa je bila fotografija njene dih jemajoče poročne obleke. In če je tako prekrasen hrbtni del obleke, si ne znamo predstavljati, kakšna je šele od spredaj. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pevka je imela za ta dan sicer očitno izbranih več poročnih oblek, saj je najprej pozirala v beli čipkasti obleki z dolgimi rokavi, ki se je lepo oprijemala njenih oblin, medtem ko je bila zvezda večera, glavna poročna obleka, prava paša za oči. Razkošno obleko je oblikoval hrvaški modni oblikovalec Marko Grubnić, ki je tudi nevestin najboljši prijatelj.

"Ko sva skupaj načrtovala ta dan, sva najprej imela namen v Pariz, kjer bi kupila poročno obleko znamke Dior ali Vera Wang. Jaz sem, že naredil načrt potovanja, ko me je Maja poklicala in mi rekla: "Razmišljala sem, ti si mi naredil vse najpomembnejše obleke v življenju, vse obleke v moji karieri, si naredil ti. Želim si, kot poklon najinemu prijateljstvu in sodelovanju, da narediš tudi obleko za najpomembnejši dan mojega življenja,"je na Instagramu zapisal Marko. Lase je Maja spela v nizko figo, ki to sezono velja za eno najpriljubljenejših poročnih frizur.

Maja Šuput
Maja ŠuputFOTO: Instagram

Spomnimo, Nenad in Maja sta se zaročila lani na eksotičnih Maldivih, pevka pa je veselo novico razkrila dva meseca kasneje. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke