Danes je le še bleda senca samega sebe

J.V./M.A.
15.03.2019, 13:36
Hollywoodski igralec Matt LeBlanc je še danes najbolj poznan kot Joey Tribbiani iz priljubljene serije Prijatelji. In če ste mislili, da je z leti postal neprepozaven njegov soigralec Matthew Perry, počakajte, da vidite njegove najnovejše fotografije.

Matt LeBlanc se je pred nekaj dnevi kot gost mudil v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela in mnoge presenetil s svojim videzom. Prepričani smo, da ga marsikdo ne bi prepoznal, če ga priljubljeni televizijski voditelj pred prihodom v studijo ne bi napovedal.

Matt LeBlanc
Matt LeBlancFOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Novica, ki bo razveselila oboževalce serije Prijatelji (mi smo navdušeni)

Siva brada in nekaj dodatnih kilogramov so naredili svoje in slavni igralec je danes le še bleda senca mladega in temnolasega igralca, ki ga trenutno lahko spremljamo v seriji Prijatelji na BRIO. 51-letni LeBlanc je v oddaji promoviral svojo novo serijo 'Man with a plan', a je bil več pozornosti deležen njegov videz. 

Priljubjeno serijo Prijatelji lahko spremljate na BRIO. Točne ure, kdaj je na sporedu med tednom in za vikend, preverite TUKAJ

Spomnimo, Matt je bil star 27 let, ko so mu zaupali vlogo neuspešnega igralca Joeyja Tribbianija. Do takrat tudi LeBlanc ni imel zavidanja vredne kariere, le malokdo pa ve, da se je med drugim leta 1990 pojavil v videospotu Bon Jovijeve pesmi Miracle.

Po Prijateljih je svojo vlogo upodobil še v seriji Joey, v zasebnem življenju pa je srečo sprva našel v Melissi McKnight, ki mu je leta 2004 rodila hčerko Marino Pearl, od lanskega marca pa je srečen s producentko Auroro Mulligan.

PREBERI ŠE
Takšni so bili leta 1994, 10 let kasneje pa ...

Matt LeBlanc
Matt LeBlancFOTO: Profimedia