Meg Ryan pretiravala z botoksom

J.V.
18.04.2019, 15:07
4
Nobena skrivnost ni, da se hollywoodska igralka Meg Ryan že vrsto let poslužuje botoksa. Posledice tega so močno vidne na njenem obrazu in marsikdo se strinja, da je zvezdnica, ki je nekoč veljala za eno najlepših žensk v Hollywoodu, danes neprepoznavna.

Meg Ryan
Meg RyanFOTO: Profimedia

Igralka Meg Ryan je ena tistih hollywoodskih zvezdnic, ki se niso mogle sprijazniti s staranjem. Da bi ohranila svoj mladosten videz, je Meg že pred leti začela obiskovali lepotnega kirurga in gubice na obrazu gladiti z botoksom. 

57-letnica je z lepotnimi popravki povsem iznakazila svoj videz in marsikdo težko razume, zakaj ji je bilo tega treba. Meg je namreč sodila v sam vrh najlepših žensk na svetu, danes pa je neprepoznavna. Marsikdo se je še danes zelo dobro spomni iz romantičnih filmov, kot so Ko je Harry spoznal Sally, Romanca v Seattlu, Čaka te pošta, Mesto angelov in mnogih drugih. Zaradi njih so jo oboževalci okronali za kraljic romantičnih filmov osemdesetih in devetdesetih let preteklega stoletja. No, v zadnjih letih pa jo le še redko vidimo na filmskih platnih. 

Zvezdnica se je pred nekaj dnevi udeležila filsmkega festivala TCM in se po rdeči preprogi sprehodila v družbi Billya Cristala, tema večera pa ni bil kultni film, ki so ga ta večer predvajali, ampak njen zamrznjen obraz. 

Meg Ryan nekoč
Meg Ryan nekočFOTO: Profimedia

Meg Ryan nekoč
Meg Ryan nekočFOTO: Profimedia