Očividci: Melania je bila vidno razburjena

J.V.
23.04.2019, 12:37
8
Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump naj bi si pred tremi tedni privoščila večerjo v restavraciji golf resorta Mar-a-Lago in se tekom večerje pred številnimi očividci, zapletla v prepir. Na te trditve se je odzval tudi javni predstavnik nekdanje slovenske manekenke in dejal, da poziva anonimni vir, da tudi uradno spregovori o tem, kar je videl.

O govoricah, ki krožijo o njenem zakonu je lani za ABC spregovorila tudi Melania in priznala, da situacija ni prijetna..
O govoricah, ki krožijo o njenem zakonu je lani za ABC spregovorila tudi Melania in priznala, da situacija ni prijetna..FOTO: Profimedia

O zakonu ameriškega predsednika Donalda Trumpa in prve dame Melanie Trump je bilo v zadnjih letih napisanega in povedanega veliko. Tako svetovni mediji kot javnost z budnim očesom spremljajo vsak njun gib in ni potrebnega veliko, da se v medijih pojavijo govorice in namigovanja, da v njunem zakonu škrpilje. 

Po poročanju spletnega medija People naj bi se predsedniški par pred tremi tedni zapletel v javni prepir med njuno večerjo v restavraciji Mar-a-Lago. "Melania je bila razburjena in glede nečesa sta se prepirala," je povedal anonimni vir. Kaj je bil povod za prepir ni znano, se je pa na govorice odzval tudi javni predstavnik prve dame in dejal: "Anonimni vir spodbujam, da se javi in o tem spregovori tudi uradno."

O govoricah, ki krožijo o njenem zakonu je lani za ABC spregovorila tudi Melania in priznala, da situacija ni prijetna. Medije je obtožila, da radi špekulirajo o njenem zakonu in širijo govorice, ker pač to prodaja časopise in revije in na žalost živimo v takšnem svetu. Vztrajala je, da je obtožbe o moževi nezvestobi ne skrbijo.

Spomnimo,Trumpa več kot 20 žensk obtožuje spolnega nadlegovanja, pornografska zvezda Stormy Daniels je za molk o razmerju z njim dobila 130.000 dolarjev, nekaj več tudi fotomodel Playboyja Karen McDougal, Trumpa pa je lahko ves svet slišal, kako se hvali na posnetku, da lahko z ženskami počne, kar se mu zahoče, ker je slaven in bogat.

PREBERI ŠE
Melania Trump jezna, ker ne bo na naslovnici revije