Melania Trump jezna, ker ne bo na naslovnici revije

J.V.
19.04.2019, 9:43
0
Melania Trump je naslovnico modne biblije Vogue krasila leta 2005, kmalu zatem, ko se je nekdanja slovenska manekenka poročila z ameriškim mogotcem Donaldom Trumpom, in dolgo pred tem, ko je kdor koli pričakoval, da bo nekoč postala prva dama Amerike. A glede na javni spor, ki se je v teh dneh zanetil med Melanio in urednico Anno Wintour, je bilo to verjetno tudi zadnjič, ko je prva dama krasila naslovnico revije Vogue.

Melania Trump in Anna Wintour
Melania Trump in Anna WintourFOTO: Profimedia

Urednica priljubljene revije Vogue je v intervjuju za CNN dejala, da Melania Trump v prihodnosti ne bo krasila naslovnice modne biblije. Zakaj? Ker je Vogue naklonjena demokraciji, Melania pa je žena republikanca Donalda Trumpa.

Po njeni izjavi so se oglasili tudi javni predstavniki prve dame. Stephanie Grisham je dejala: "Naslovnica revije Vogue ne definira gospe Trump. Ta jo je že krasila, in to je naredila dolgo pred tem, preden je postala prva dama. Njena vloga prve dame Združenih narodov in vse, kar počne, je veliko pomembnejše kot neka površinska fotografija in naslovnica."

"To le še dodatno demonstrira, kako pristranska je modna industrija in kaže na to, kako negotova in zaprtih misli je v resnici Anna Wintour."

Spomnimo, Melania se je na naslovnici revije Vogue pojavila pred poroko z Donaldom Trumpom, leta 2005. Njeno razkritje poročne obleke pred poroko pa so številni takrat ocenili kot neokusno.

PREBERI ŠE
Sestra Melanie Trump delila intimne fotografije

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke