Kmetija: 'Njen ego je na stopnji 4-letnega otroka'

M. A.
11.10.2018, 7:38
0
Na Kmetiji je vse bolj napeto. Sprva zelo povezani moški klan je bil na kocko postavljen že prejšnji teden, ko je Franc Sandija postavil za prvega dvobojevalca, ta teden pa kaže, da je s klanom dokončno konec. Konec pa je tudi Sabininemu potrpljenju.

Izbira drugega dvobojevalca je tokrat potekala v sila napetem vzdušju. ’Ti si prvi, ki je stopil na stran žensk. In če nekaj narediš prvi, ne moreš drugemu zameriti enakega,’je Joel začel govoriti Francu, ki bo ta teden prvi dvobojevalec. Beseda je tekla o Niku, ki je ta teden prav tako nominiral moškega, in sicer prav Franca. Slednji mu tega ne zameri, saj verjame, da se je 18-letnik’zatreskal v Aneto, ki ga je dobila na svojo stran'.

PREBERI ŠE
Kmetija: Franc si je s tem zabil 'žebelj v krsto'

’Vse Kmetije sem gledal do zdaj in takoj vidim, kdo je prišel delat in kdo igra manekena. Ob prihodu na Kmetijo sem ob sebi videl dva močna člena, za katera verjamem, da je bolje, da me vržeta ven na začetku kot pa pred finalom,’je povedal Franc in za drugega dvobojevalca izbral Joela.

PREBERI ŠE
To je pravi razlog, zakaj je Ksenija zapustila Kmetijo!

Franc si je za tekmeca v areni izbral Joela.
Franc si je za tekmeca v areni izbral Joela.FOTO: POP TV

Joel po vsem tem ni varčeval z besedami. Francu je povedal, da je užaljen in da noče več poslušati o močnih členih. ’Franc je dokazal, da preračunava in da igra igro. Njemu ni pomembno trdo delo na Kmetiji, kot je sprva govoril,’ je dodal.

PREBERI ŠE
Aneta in Franko sta si skočila v lase, Sandi zapustil Kmetijo

Pestro pa je tudi pri povratnikih. Sabina Mlakar je čedalje bolj naveličana in zdolgočasena, zato je želela zamenjati Denisa Toplaka v vlogi trgovca, čemur pa ostali povratniki niso bili naklonjeni, zato je Sabina izgubila živce: ’Tukaj je očitno samo en človek, drugi smo nula, drugi smo k***c vredni!’ Kaj se je zgodilo, poglejte v videu.

Denis je Sabini načel živce.
Denis je Sabini načel živce.FOTO: POP TV

Ne zamudite pestrega dogajanja na Kmetiji od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, izločitvene oddaje pa so odslej na sporedu ob petkih ob 20.00. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Ne zamudite!
Ne zamudite!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.