Nerazpoznavna Adele: Po ločitvi so kilogrami začeli kopneti!

M. A.
19.06.2019, 15:17
1
Čeprav velja za eno najuspešnejših in najpriljubljenejših pop pevk na svetu, se 31-letna Adele spretno trudi, da je skrita pred očmi javnosti. Še bolj je na zasebnost začela paziti, ko je sporočila, da se po treh letih zakona ločuje od Simona Koneckija. Minuli vikend pa je tudi njo zajela ’spajsomanija’ in udeležila se je enega izmed koncertov v Londonu, kjer je navdušila s svojim videzom.

Adele je že od začetka svoje kariere skrbela, da je na prvem mestu njena glasba, a kljub temu so se mediji pogosto spotaknili tudi ob njene kilograme. Zdaj pa očitno razloga za to ne bo več, saj je pevka minuli konec tedna zbrane na londonskem stadionu Wembley presenetila z novo podobo.

PREBERI ŠE
Adele: komaj se je ločila, pa že ljubi drugega?

Kot je zaupala britanskim medijem, se zadnje mesece redno udeležuje pilates vadb, ker pa se zaveda, da je vse lažje v paru, je njena telovadna partnerica kar Ayda Field, žena Robbieja Williamsa. Viri blizu pevke sicer britanskim medijem pridno poročajo, da je Adele moža prebolela in na novo zaživela: ’Trenutno je na prvem mestu njen sin Angelo, prav tako se je močno ogrela za telovadbo. Super je, da ji ta pomaga izgubljati kilograme, a to je samo dodaten plus. Napolni jo z energijo in res ima povsem nov, pozitiven pogled na življenje.’

Adele se je družila s spajsicami.
Adele se je družila s spajsicami.FOTO: Profimedia

Adele je tako minuli konec tedna obiskala tudi koncert skupine Spice Girls in se s članicami priljubljene skupine iz devetdesetih v zaodrju tudi podružila. Ob tem so se nastavile fotografu in dokazale, da vse izgledajo prekrasno! Medtem ko so ’spajsice’ svojo turnejo s tem koncertom tudi zaključile, pa naj bi se Adele pripravljala na izdajo četrtega albuma. Ta naj bi po besedah tistih, ki delajo z njo, luč sveta ugledal še letos, najverjetneje decembra.

Navdušila je z vitko postavo.
Navdušila je z vitko postavo.FOTO: Profimedia