Slovenke, pozor! Prihaja nov turški lepotec!

M. A.
03.05.2019, 12:34
0
Nobena skrivnost ni, da so v zadnjih letih turške serije obnorele Slovenijo, njihova priljubljenost pa še vedno narašča. Poleg zanimivih in dramatičnih zgodb so za uspeh omenjenih serij zagotovo zaslužni tudi igralci, ki s svojimi skrivnostnimi pogledi in odličnim videzom pred televizijske sprejemnike prikujejo številne gledalke.

Sprva je v seriji Moja bošSlovenke obnorel Burak Özçivit, ki je Slovenijo celo obiskal in poskrbel za nepregledno množico ljudi, kjerkoli se je pojavil, nato so sledile še druge serije, ki so postregle z novimi obrazi, zdaj pa je čas, da vas navduši Çağatay Ulusoy. 28-letni Turek se bo v seriji Dekle z imenom Feriha (Adini Feriha Koydum), ki na POP TV prihaja v ponedeljek, 6. maja, ob 17.00, predstavil kot Emir Sarrafoğlu, študent na prestižni zasebni fakulteti, ki mu je bila ljubezen tuja, a le do trenutka, ko na šolo pride skrivnostna Feriha Yilmaz. Sicer privlačno, talentirano in ambiciozno dekle bo skrivalo, da kot hči hišnika in čistilke prihaja iz revne družine, a kmalu se bo Feriha ujela v mrežo laži, ki jo bodo še dodatno zapletli drugi liki v seriji.

Priljubljena turška serija Dekle z imenom Feriha na POP TV prihaja v ponedeljek, 6. maja, ob 17.00.
Priljubljena turška serija Dekle z imenom Feriha na POP TV prihaja v ponedeljek, 6. maja, ob 17.00.FOTO: POP TV

Çağatay se je v Turčiji predstavil in proslavil prav v omenjeni seriji. Mladenič, ki se je rodil v Istanbulu, kjer živi še danes, ima po mami bosanske korenine, njegov oče pa izvira iz Bolgarije in Turčije. Čeprav sprva ni razmišljal o igralstvu, vpisal je namreč študij krajinske arhitekture, ga je njegov videz popeljal v manekenske vode. Ko je osvojil naziv najboljšega turškega modela, pa je dobil ponudbo za vlogo v seriji Dekle z imenom Feriha.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kmalu po snemanju serije je za turške medije povedal, da se še vedno navaja na erotične prizore, saj mu ob tem ni prijetno, takrat pa je spregovoril tudi o svojih koreninah. 'Moja družina se je v Turčijo preselila iz Bosne in Hercegovine, sam pa sem rojen v Istanbulu, kjer sem tudi živel vse svoje življenje,' je opisal svoje začetke in dodal, da je pred igralstvom in krajinsko arhitekturo razmišljal tudi o košarki.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.