Ana Praznik poskrbela za novo pesem

M. A.
11.05.2019, 8:06
0
Je že res, da Ano Praznik danes poznamo kot voditeljico oddaje Delovna akcija, ki tistim, ki to najbolj potrebujejo, vrača vero v boljši jutri. A sprva smo simpatično Zagorjanko spoznali kot pevko, zato ni presenetilo, da je zapela tudi naslovno pesem omenjene oddaje. V tokratni oddaji pa bo skovala nove rime.

Kot vsako soboto bo tudi nocoj ob 20.00 na POP TV čas za novo epizodo oddaje Delovna akcija, ki si jo lahko na prenovljeni platformi VOYO predpremierno ogledate že zdaj. Zdaj smo že dobro vajeni, da se Ana Praznik s svojo karavano mojstrov seli z enega konca Slovenije na drugega, a če smo prejšnji teden spremljali zgodbo družine Karlovini iz Kanala ob Soči, se tokrat Ana ne bo podala prav daleč. Simpatično pesmico, s katero Ana razkriva, v katero slovensko mesto se odpravljajo tokrat, si oglejte v videu.

PREBERI ŠE
16 let nazaj se je Ani Praznik spremenilo življenje

Ani kovanje rim in petje zagotovo ni tuje, saj je pred leti navduševala kot članica izredno priljubljene skupine Bepop, prav spomine na to obdobje pred sedemnajstimi leti pa je pred dnevi Ana obujala skupaj s svojo glasbeno kolegico, Tinkaro Fortuna, in dejala, da je bilo prav leto 2002 tisto, ki je zaznamovalo njeno življenje.

PREBERI ŠE
Leto, ki je za vedno zaznamovalo njuno življenje

Družina, ki jo bo tokrat obiskala Ana, pa si bo, zahvaljujoč ekipi Delovne akcije, zagotovo zapomnila leto 2019. Kot vse druge si boste lahko tudi tokratno prenovo ogledali TUKAJ

PREBERI ŠE
Delovna akcija: Po letih trpljenja in življenja v strahu so Simonki končno pritekle solze sreče

Ana bo osrečila še eno družino.
Ana bo osrečila še eno družino.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.