Je to res konec Ljubezni na vasi?

J.V.
30.07.2019, 12:28
0
V zadnjih epizodah priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen na vasi, so kmetje z izbrankami uživali na romantičnih potovanjih, v petek pa nas čaka še ena vznemirljiva finalna oddaja. A nikar ne skrbite, za vse oboževalce najbolj zaljubljene oddaje tega poletja, imamo dobro novico!

Je tudi vas to poletje osvojila hrvaški resničnostni šov Ljubezen na vasi? Niste edine! Po več kot uspešni sezoni Ljubezni po domače, za katero bi lahko rekli, da je bila res plodna, Slovenijo navdušuje tudi njena hrvaška različica.

V ponedeljek prihaja druga sezona!
V ponedeljek prihaja druga sezona!

Ja, ne glede na to, kje živimo – v mestu, na vasi ali pa v katerikoli državi – v osnovi si vsi želimo isto: ljubezni, spoštovanja, družbe. Prav nič drugače ni na Hrvaškem, kjer voditeljica Marijana Batinić spretno krmari med romancami, ki se rojevajo na hrvaškem podeželju; nekatere izmed njih tudi čisto blizu nas, v Istri. 

V petek, 2.8. ob 20.uri bo na sporedu finalna oddaja prve sezone, v kateri bomo videli razplet romanc med kmeti in njihovimi izbrankami, že v ponedeljek 5.8. ob 20.uri, pa na POP TV prihaja druga sezona. Avgust, ki je pred nami bo očitno ravno tako vroč, kot je bil julij. 

Vse zamujene epizode prve sezone šova Ljubezen na vasi si lahko ogledate na VOYO!

Seveda pa nikar ne pozabite na to, da na vaša pisma čaka tudi 10 novih kraljev in kraljic podeželskih ljubezenskih zgodb. Spoznate jih lahko TUKAJ, prijavite pa se prek  prijavnice TUKAJ in v njej kandidatom tudi napišite svoje pismo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Prve menjave v Ljubezni na vasi, ena kandidatka tik pred poroko

PREBERI ŠE
V Ljubezni na vasi tudi ’naša’ Jacqueline, poleg nje tudi mati in hči

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače: To so top izjave letošnje sezone!

PREBERI ŠE
Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?