Romantika po hrvaško: prihaja Ljubezen na vasi!

M. A.
17.06.2019, 9:38
0
Po izjemnem uspehu treh sezon šova Ljubezen po domače bo tudi vroče poletje, ki je pred nami, minilo v znamenju podeželskih simpatij in ljubezni. Na POP TV namreč prihaja hrvaška različica šova, Ljubezen na vasi (Ljubav je na selu), ki bo na sporedu vsak dan od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV.

Po dolgi in hladni pomladi, v kateri so nas grele prav romance v 3. sezoni šova Ljubezen po domače – in prepiri med Milanom in Ireno, več preberite TUKAJ – je zdaj prišlo pravo poletje. Za nami je prvi vročinski val, temperature so se močno dvignile in komaj smo čakali večere, da se ohladimo. Zdaj pa nam bo vroče tudi ob večerih: 1. julija na POP TV namreč prihaja hrvaški šov Ljubezen na vasi.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače: ’Moški so pač čudaki!’

Mariana Batinić bo prevzela vlogo voditeljice v šovu Ljubezen na vasi.
Mariana Batinić bo prevzela vlogo voditeljice v šovu Ljubezen na vasi.FOTO: POP TV

Ne glede na to, kje živimo – v mestu, na vasi ali pa v katerikoli državi – v osnovi si vsi želimo isto: ljubezni, spoštovanja, družbe. Prav nič drugače ni na Hrvaškem, kjer voditeljica Marijana Batinić spretno krmari med romancami, ki se rojevajo na hrvaškem podeželju; nekatere izmed njih tudi čisto blizu nas, v Istri. V 1. sezoni, ki jo bomo spremljali, bomo sledili enajstim ljubezni željnim kmetom, ki bodo poskušali v prvi in drugi epizodi narediti dovolj dober vtis, da bodo dobili dovolj pisem. Jim bo uspelo? Ne zamudite poletnih večerov ob 20.00 na POP TV, vroče bo!

PREBERI ŠE
Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!

Tudi poletje bo na POP TV v znamenju ljubezni (fotografija je simbolična).
Tudi poletje bo na POP TV v znamenju ljubezni (fotografija je simbolična).FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.