Ljubezen po domače: To so top izjave letošnje sezone!

Matej Arh
29.06.2019, 9:47
0
To nedeljo, 30. junija, nas ob 20.00 na POP TV čaka še sklepno dejanje 3. sezone šova Ljubezen po domače, ki je letos požel veliko zanimanja med slovenskimi gledalci. Zabavali pa ste se tudi ob izjavah kandidatov, ki smo jih objavljali tudi na našem Facebooku, zato si pred zadnjo epizodo ponovno obudite spomin na letošnjo sezono.

Za največ zabavnih izjav je poskrbela pisana druščina pri Milanu Tržanu, predvsem glavni tekmici za Milanovo srce, Rasema Begulić in Irena Drozg. Pestro je bilo tudi pri Darji Tomažin, saj je njen kandidat Branko Cvek s svojim 'A veš?!' poskrbel za številne zabavne trenutke, Anica Prebejšek pa je pri Mihi Božiču po lanskoletnem fačuziju poskrbela za novi skovanki: kalavir in samohvaležna.

PREBERI ŠE
Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!

Tudi 3. sezona je bila zelo 'zaminiva'.
Tudi 3. sezona je bila zelo 'zaminiva'.FOTO: POP TV

Čeprav se 3. sezona šova Ljubezen po domače izteka, pa že jutri, 29. junija, ob 21.10 na POP TV ne zamudite predstavitvene oddaje 4. sezone, ob poletnih večerih pa vas bo med ponedeljkom in petkom razvajala hrvaška različica šova Ljubezen na vasi.

PREBERI ŠE
Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.