Polfinalisti šova Zvezde plešejo: Prostora za napake ni več!

M. A.
13.05.2019, 9:41
0
Vse od marca smo bili iz tedna v teden priča novim plesnim točkam, ki so nas navduševale, osupnile in pustile brez besed, zdaj pa v tekmovanju ostajajo le še najboljši. Ta teden je pred njimi najtežja naloga do zdaj: zagotoviti si morajo vstopnico za finalni večer.

Že prejšnji teden smo vas vprašali, če si upate napovedati zmagovalca letošnje sezone šova Zvezde plešejo in minuli večer je res potrdil, da prostora za napake ni več. Potem ko so sinoči preostali tekmovalci odplesali svoj ples v trojčku, je tabela na prvo mesto uvrščalaTanjo Žagar, sledila sta ji Franko Bajc in Tina Gorenjak. Najslabše je tako kazalo Mihi Zupanu in Špeli Grošelj.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: prihaja nepričakovani izziv, ki lahko zmeša štrene!

Plesni globus bo kmalu dobil novega lastnika.
Plesni globus bo kmalu dobil novega lastnika.FOTO: Miro Majcen

Potem pa se je zgodilo tekmovanje v najboljšem liftu, za katerega smo napovedali, da lahko zmeša štrene. Prav to se je res zgodilo in po vratolomnih nastopih so bile karte dodobra premešane. Na vrhu sta se obdržala Tanja in Arnej Ivkovič, ki sta postala tudi zmagovalca v najboljšem liftu, na dnu tabele pa sta se znašli Tina Gorenjak z Miho Vodičarjem in Špela Grošelj z Miho Peratom. Očitno ste se s sodniki strinjali tudi gledalci, saj sta se morala prav omenjena para pomeriti v plesnem dvoboju. Z izjemoLada Bizovičarja je vse sodnike bolj navdušila Špela Grošelj, Tina Gorenjak pa se je morala posloviti.

PREBERI ŠE
Tina Gorenjak več let skrivala resnico o bolezni

Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta za las izgubila vstopnico za polfinale.
Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta za las izgubila vstopnico za polfinale.FOTO: Miro Majcen

V tednu pred finalom se torej za plesni globus borijo še Špela Grošelj, Tanja Žagar, Franko Bajc in Miha Zupan. Med polfinalisti je Špela Grošelj edina, ki se je do zdaj že znašla med ogroženimi pari, zato se bo to nedeljo vsaj en par v plesnem dvoboju znašel prvič. Ne zamudite polfinalne oddaje v nedeljo ob 20.00 na POP TV, zamujene oddaje pa vas čakajo na prenovljeni platformi VOYO.

Za vstop v finalni večer 3. sezone šova Zvezde plešejo se bodo to nedeljo borili Špela Grošelj, Franko Bajc, Miha Zupan in Tanja Žagar.
Za vstop v finalni večer 3. sezone šova Zvezde plešejo se bodo to nedeljo borili Špela Grošelj, Franko Bajc, Miha Zupan in Tanja Žagar.FOTO: Ana Gregorič

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.