Prihaja prvi dojenček šova Ljubezen po domače!

M. A.
29.06.2019, 22:27
3
Po treh uspešnih sezonah šova Ljubezen po domače, v katerih je kar nekaj parov našlo skupno srečo, je zdaj ta res obrodila sadove. V kratkem bo na svet privekal prvi dojenček, čigar starša sta se spoznala ’po domače’!

Brata Gašper in Jaka Hafner iz Papirnice pri Škofji Loki sta se lani poleti pogumno prijavila v priljubljeni šov Ljubezen po domače, niti sama pa nista vedela, kako se jima bo življenje spremenilo. Gašper je srečo našel z devet let mlajšo Patricijo Lovenjak, njegovega brata Jako pa je sicer sprva premamila seksi Saška Omeragić, a je po romantičnem izletu ugotovil, da njuna veza vseeno nima prihodnosti. Poletje se je iztekalo in udeleženci šova so se še naprej dobivali in družili in tako je nepričakovano preskočila iskrica med Jako in Ano Podobnik, ki je bila sprva Gašperjeva kandidatka. Še več, Ana je v finalu stala ob boku Patriciji.

PREBERI ŠE
Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?

Iskrica med Jako in Ano je preskočila, ko so kamere že ugasnile.
Iskrica med Jako in Ano je preskočila, ko so kamere že ugasnile.FOTO: POP TV

A Kupidova puščica je bila izstreljena in kot sta zaljubljenca razkrila v nocojšnji predstavitveni oddaji že 4. sezone, v kratkem že pričakujeta dojenčka. Da sta zares pripravljena na vse, je preverila tudi voditeljica Tanja Postružnik Koren in jima pripravila celo zabavo pred prihodom dojenčka; t. i. ’baby shower’.

PREBERI ŠE
Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!

Ana in Jaka v kratkem pričakujeta dojenčka.
Ana in Jaka v kratkem pričakujeta dojenčka.FOTO: POP TV

Ana in Jaka pa nista prvi par, ki se je spoznal v šovu Ljubezen po domače, ki je razmišljal o otroku. O tem sta že pred časom iskreno spregovorila lanska udeleženca šova, Tamara Korošec in Renato Lužar, kaj sta povedala o potencialnem naraščaju, pa si lahko preberete TUKAJ

Junaki nove sezone čakajo vaša pisma na naslovu Ljubezen po domače, p. p. 777, Ljubljana.

Ana Podobnik je v šovu Ljubezen po domače spoznala ljubezen svojega življenja, zdaj pričakuje še otroka.
Ana Podobnik je v šovu Ljubezen po domače spoznala ljubezen svojega življenja, zdaj pričakuje še otroka.FOTO: POP TV

Zamujeno oddajo, v kateri ste lahko premierno spoznali tudi življenjske zgodbe kandidatov 4. sezone, si lahko pogledate na VOYO, jutri ob 20.00 pa naPOP TV ne spreglejte zadnje epizode 3. sezone, ko bodo tudi ostali udeleženci Tanji povedali, kaj se je dogajalo, ko so kamere ugasnile. Vroče pa bo tudi vse poletje, saj že v ponedeljek ob 20.00 na POP TV prihaja hrvaška različica šova, Ljubezen na vasi.

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

Novopečena starša sta Tanji ekskluzivno razkrila, da pričakujeta punčko.
Novopečena starša sta Tanji ekskluzivno razkrila, da pričakujeta punčko.FOTO: POP TV