Zvezde plešejo: prihaja nepričakovani izziv, ki lahko zmeša štrene!

M. A.
10.05.2019, 9:54
0
Upate napovedati, kdo bo osvojil plesni globus letošnje sezone šova Zvezde plešejo? Zanj se trenutno poteguje še pet zvezd, v nedeljo pa prihaja izziv, ki lahko dodobra zmeša štrene. Zvezde, ki se bodo v tej oddaji borile za vstopnico v polfinale, poleg plesne točke namreč čaka tudi tekmovanje v najboljšem liftu, ki ga bodo sodniki tudi ocenjevali.

Tokratna oddaja najbleščečejšega šova pri nas, Zvezde plešejo, bo zares posebna, saj se bodo preostali tekmovalci borili za vstopnice v polfinale, kjer je prostora le za štiri najboljše. Tina Gorenjak, Špela Grošelj, Tanja Žagar, Franko Bajc in Miha Zupan se bodo najprej predstavili s plesno točko, sledil pa bo prav poseben izziv: tekmovalci se bodo namreč preizkusili v najboljšem liftu, sodniki pa jim bodo zanj podelili ocene, ki bodo enakovredne tistim, ki jih bodo dobili za ples.

PREBERI ŠE
Zakaj je Tanja Žagar agresivna, zakaj bi Špela Grošelj bolj ’na počasi’?

V boju za plesni globus ostaja le še pet tekmovalcev.
V boju za plesni globus ostaja le še pet tekmovalcev.FOTO: Miro Majcen

Prejšnji teden oddaja presežkov, naslednji teden se bitka zaostruje!

Tekmovanje pa se zagotovo zaostruje, kar dokazuje tudi minula oddaja, – dosegla je drugi najvišji rating vseh treh sezon – ki je pred televizijske zaslone prikovala številne gledalce. Za to so poskrbele tudi življenjske zgodbe tekmovalcev, ki so pred očmi celotne Slovenije spregovorili o letu, ki jih je zaznamovalo.

Zamujene oddaje šova Zvezde plešejo vas čakajo na VOYO; letos tudi v znakovnem jeziku!

Špela Grošelj je iskreno spregovorila o svoji glasbeni karieri, ki jo je začela leta 2002; sprva v skupini Foxy Teens in kasneje Atomik Harmonik, ter o kritikah, s katerimi se je morala soočiti, ko je stopila pod drobnogled javnosti. 'Ljudje so se vtaknili v moje kile, gube, da sem preveč klepetava, zafnana, samozadostna in s tem sem se zelo obremenjevala. A nisem dovolila, da me vsa ta mnenja drugih potolčejo,'je povedala, preden je z Miho Peratom kar na svojo pesem Nostalgija zaplesala salso, za katero sta osvojila 24 točk.

Špela in Miha se že pripravljata na tekmovanje v najboljšem liftu.
Špela in Miha se že pripravljata na tekmovanje v najboljšem liftu.FOTO: Miro Majcen

Klara Lorger je spregovorila o svoji ljubezni in kako jo je presenetil po njuni prvi skupni noči ter o razliki v letih, za angleški valček pa je z Jernejem Brenholcem osvojila 23 točk in se morala na koncu večera po plesnem dvoboju s Špelo Grošelj žal tudi posloviti.

PREBERI ŠE
Klara Lorger (Zvezde plešejo): ’Po prvi skupni noči mi je rekel, da hodi v srednjo šolo!’

Franko Bajc, najbolj seksi znani Slovenec leta 2018 po izboru bralk portala Zadovoljna.si, je bil presenečenje večera. Franko, ki se je že preizkusil v šovu Survivor Slovenija, v Kmetiji pa je lani celo zmagal, je spregovoril tudi o očitkih, da se hoče zgolj pokazati: 'Večina ljudi misli, da sem šel v resničnostne šove iskati pozornost, a vedno sem šel tekmovat sam s sabo.' Njegov paso doble s Svetlano Cigoj je navdušil sodnike, Nika Ambrožič Urbas pa mu je celo podelila prvo najvišjo oceno letošnje sezone: 'Atmosfera kot črn gost dim, ki se vali iz 'auspuha', ti pa kot oster veter, ki je razpihal vse do zadnjega atoma izpuha! Fenomenalno, famozno, dramatično, super!' Na koncu večera sta osvojila 32 točk in se suvereno uvrstila v naslednji teden, za piko na i pa je poskrbela Frankova mama, ki ga je presenetila na loži zvezd in mu povedala, da je presrečna, da je on njen sin.

PREBERI ŠE
Nikizmi letošnje sezone: od gasilske turbine do telečje pečenke

Franko je Svetlano dvignil že minuli teden, tokrat bo šlo še bolj zares.
Franko je Svetlano dvignil že minuli teden, tokrat bo šlo še bolj zares.FOTO: Miro Majcen

Tanja Žagar je prvič javno spregovorila o svoji vezi z Mikijem Šarcem, ki je bil njen menedžer že vse od leta 1996, ko je postala članica v glasbeni skupini Foxy Teens, kasneje pa sta skupaj začela pisati tudi lepo zgodbo v zasebnem življenju, ki sta jo predlani okronala še s sinkom Karlom, s čimer se je Tanji uresničila največja življenjska želja. Za quickstep sta osvojila 32 točk, Tanja pa je ob koncu večera priznala: 'Zelo bom vesela, ko mi bo ponovno zrasel trebušček!'

Tudi za Tanjo in Arneja nedeljski lift ne bo prvi v sezoni.
Tudi za Tanjo in Arneja nedeljski lift ne bo prvi v sezoni.FOTO: Miro Majcen

Tina Gorenjak pa se je odločila, da prvič deli zgodbo o svoji bitki z rakom, za katero poprej ni vedel nihče. Njeno daljšo izpoved si lahko ogledate TUKAJ, Tino pa sta v studiu presenetila tudi starša, ki sta povedala, da sta ponosna na njeno delavnost, poštenost in temperament, seveda pa sta izpostavila tudi njen pogum, s katerim je pozitivno prešla skozi težko preizkušnjo. Z Miho Vodičarjem sta za showdance osvojila 35 točk; najvišji dosedanji izkupiček sezone.

PREBERI ŠE
Tina Gorenjak več let skrivala resnico o bolezni

Tina in Miha sta v preteklem tednu poskrbela za veliko liftov.
Tina in Miha sta v preteklem tednu poskrbela za veliko liftov.FOTO: Miro Majcen

Posebno zgodbo v svojem življenju piše tudi Miha Zupan, ki se je kot prvi gluhi košarkar uvrstil v Evroligi. Kot leto, ki ga je zaznamovalo, je sicer izpostavil leto 2007, ko je postal član Olimpije, kasneje pa je zbral pogum, da se je odpravil v tujino, čeprav ni znal angleško. Posebno lepe spomine mu je pustil grški trener Angelou Evangelos, ki ga je tekom tedna že presenetil s čustvenim videosporočilom, kasneje pa še z obiskom v studiu. S čustvi nabit dunajski valček je Mihi in Maji Geršak prinesel 26 točk.

Le kako visoko bo Miha dvignil Majo?
Le kako visoko bo Miha dvignil Majo?FOTO: Miro Majcen

Kdo bo dvignil koga?

Nedeljska oddaja bo torej poskrbela za nova presenečenja. Le kdo bo dvignil koga? Ali bo Miha Zupan, ki v višino meri 205 centimetrov, Majo dvignil previsoko? Bo Franko s svojo poškodovano roko sploh lahko dvignil Svetlano? Vse bo jasno v nedeljo ob 20.00 na POP TV, ko bodo preostali tekmovalci tudi zaplesali v triu s tekmovalci iz preteklih sezon; Špela in Miha se bosta zavrtela z Denisom Porčičem Chorchypom, Franko in Svetlana z Gorko Berden, Tanja in Arnej z zmagovalcem prve sezone, Denisom Vunjakom, Tina in Miha bosta medse sprejela Gašperja Riflja, Miha in Maja pa Rebeko Dremelj

Preostali tekmovalci se bodo borili za vstopnico v polfinale, na plesnem parketu pa se jim bodo pridružili tudi plesalci iz prejšnjih sezon.
Preostali tekmovalci se bodo borili za vstopnico v polfinale, na plesnem parketu pa se jim bodo pridružili tudi plesalci iz prejšnjih sezon.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.