Punce, pozor! Primark je odprl svoja vrata!

M. A.
13.06.2019, 12:04
0
Dlje časa se je šušljalo, dolgo se je ugibalo, danes pa je mednarodni trgovski gigant Primark le odprl svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Ta se je pridružila njihovim 371 trgovinam po vsem svetu, na 4.200 metrih prodajnega prostora v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark pa je na voljo kar 48 kabin za pomerjanje. In pozor: vanje lahko odnesete toliko oblačil, kot želite.

Primark je vrata trgovine kupcem prvič odprl danes ob 10.30, dobro uro prej pa so se po njej sprehodili novinarji, ki so jim odgovorni trgovino tudi razkazali. Posebej so ponosni na svoje prostorne garderobe, pred njimi pa si lahko marsikdo tudi odpočije, saj so na voljo udobni kavči s posebnimi vtičnicami za polnjenje telefona. 'Uvajamo pa prav posebno pravilo. Naši kupci bodo lahko v garderobo odnesli toliko oblačil, kot jih bodo želeli. Če boste imeli v košari 50 ali pa 100 oblačil, jih lahko brez težav vse naenkrat poskusite v garderobi,' nam je zaupal vodja trgovine Bogdan Mulec.

Primark je končno prišel v Slovenijo.
Primark je končno prišel v Slovenijo.FOTO: Bobo

Primark je poleg te novosti v Slovenijo pripeljal tudi 200 novih delovnih mest, poleg oblačil pa ponujajo tudi obutev, številne modne dodatke, spodnje perilo, lepotne izdelke in celo izdelke za dom. Številni izdelki so narejeni iz trajnostnega bombaža, na kar so še posebej ponosni.