Reka ljubezni se s četrto sezono zaključuje, na POP TV prihaja nova serija Najini mostovi

M. A.
08.04.2019, 14:35
0
POP TV bo jeseni gledalke in gledalce razveselil z novo serijo, ki bo nosila naslov Najini mostovi. Intenzivne priprave na snemanje so že v polnem teku, dogajanje pa bo tokrat postavljeno med slikovita pobočja ene najbolj očarljivih slovenskih pokrajin, Vipavske doline.

Cvetoča dolina številnih mostov, neskončni razgledi in bogata narava so ustvarjalcem nove originalne slovenske serije ponudili poligon, na katerem se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, poslovnimi skrivnostmi in usodno preteklostjo.  V rdečo nit zgodbe pa se bo vseskozi vpletala tudi ljubezen. 

PREBERI ŠE
Slovenka, ki se ji je tveganje izplačalo

Produkcija serije Najini mostovi je že v polnem teku, izbor igralk in igralcev, ki bodo vstopili v čevlje novih likov, pa v zaključni fazi. Mostovi bodo med njimi predstavljali simbol povezovanja preteklosti s sedanjostjo, skrhanih družinskih vezi, prijateljskih zamer in že skoraj pozabljenih ljubezni.

Reka ljubezni se po štirih sezonah poslavlja.
Reka ljubezni se po štirih sezonah poslavlja.FOTO: Ksaver Šinkar

Serija Reka ljubezni, ki je trenutno v vrhuncu zapletov med priljubljenimi junaki idilične dolenjske pokrajine, se z intenzivno četrto sezono, polno pretresov, zaključuje. Kakšen konec lahko gledalke in gledalci po vznemirljivem dogajanju ob brzicah Krke pričakujejo, pa bo jasno tik pred začetkom poletja, zamujene epizode pa si lahko ogledate na VOYO.

Reka ljubezni je vse do poletja na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na POP TV.
Reka ljubezni je vse do poletja na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na POP TV.FOTO: Ksaver Šinkar

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.