Slovenci smo navijali za Leo Sirk, Čehi pa ...

M. A.
24.07.2018, 7:39
0
Latino ritmi so zadnja leta zelo popularni, vrhunec pa je zagotovo lani dosegel Luis Fonsi s svojim hitom Despacito. Tak uspeh pa želijo doseči še drugi pevci, tudi s Češke!

Slovenci smo na letošnji Evroviziji stiskali pesti za Leo Sirk, 22-letni Mikolas Josef pa je letos dosegel, da se je o Češki na Evroviziji prvič govorilo kot o favoritu. Njegova pesem Lie to Me je prepričala marsikoga, na uradni stavnici pa se je tik pred Evrovizijo uvrstil na 5. mesto.

PREBERI ŠE
Lea Sirk: 'Izraelka nas v Lizboni ni več poznala'

Na finalu letošnje Evrovizije se je uvrstil na 6. mesto.
Na finalu letošnje Evrovizije se je uvrstil na 6. mesto.FOTO: Profimedia

Kaj dosti stavnica ni lagala, saj je Josef dosegel 3. mesto v polfinalu, v finalu pa je pristal na 6. mestu. Dobra dva meseca po Evroviziji pa je simpatični Čeh presenetil in pesem Lie to Me izdal v španskem jeziku. Če izgovarjava mogoče še ni povsem tekoča, pa ritmi tudi tokrat poskrbijo za miganje z boki ...

PREBERI ŠE
Lea Sirk: 'Zagotovo bom spakirala čim prej!'

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.