Tudi Peter Poles se kdaj zjoče

M. A.
14.09.2018, 5:50
0
Po dolgem in vročem poletju se v studiu oddaje Dan najlepših sanj ponovno prižigajo luči. Tudi tiste v očeh ljudi, ki jim Peter Poles izpolni največjo željo.

Peter Poles se s 5. sezono oddaje Dan najlepših sanj v vaše dnevne sobe vrača v soboto, 15. septembra, ob 20.00.
Peter Poles se s 5. sezono oddaje Dan najlepših sanj v vaše dnevne sobe vrača v soboto, 15. septembra, ob 20.00.FOTO: POP TV

Poletje se počasi poslavlja, dnevi postajajo krajši in hladnejši, prav nič hladno pa ni v studiu oddaje Dan najlepših sanj, ki se že to soboto, 15. septembra, ob 20.00 vrača v vaše dnevne sobe. Ja, ponovno je čas za izpolnitev skritih želja, ki bodo za nekatere srečneže postale resničnost! Peter Poles se s 5. sezono oddaj vrača v sobotne večere in že v prvi oddaji bo na svoj oder povabil kar nekaj gostov. Tokrat bomo spoznali 13-letnega Nikolo, ki je v oddajo pisal za svojega očeta, a presenetili bodo tudi njega, 55-letna Milica pa sama skrbi za kmetijo in košnja travnika na izredno strmem terenu ji predstavlja veliko težavo. Nato pa je na njenih vratih pozvonil Peter! Tudi gospa Stankasi ni drznila niti sanjati, da bo še kdaj videla ljubljeno osebo iz Venezuele, kjer vladajo izredne razmere in pomanjkanje.

Mogoče je dobra ideja, če si že pred ogledom pripravite robčke, saj bodo tudi tokrat odzivi zelo čustveni. Kot je pred začetkom nove sezone zaupal Peter, si oddaje kot neobremenjen gledalec ogleda tudi doma in takrat potoči tudi kakšno solzo:'Čeprav poznam potek oddaje in lahko predvidevam, kje mi bo najteže, se me zgodbe ljudi še vedno dotaknejo. Pristnih odzivov se ne da predvidevati ali zvaditi in takrat se tudi meni zatrese glas.'Seveda pa imamo vsi želje in Peter Poles pri tem ni izjema. Kot nam je povedal, pa so te prav posebne: 'Najprej bi prosil, da se nam Slovencem kot narodu skrajšajo jeziki in nam že enkrat zrastejo jajca. Ker zelo rad komuniciram in se velikokrat počutim rahlo nebogljenega, bi si želel govoriti in razumeti vse jezike sveta. In tretja želja, jasno, topli copatki za mami!'

Želje bomo v 5. sezoni oddaje Dan najlepših sanj izpolnjevali vsako soboto ob 20.00 na POP TV.

Peter Poles si želi tople copatke za mami.
Peter Poles si želi tople copatke za mami.FOTO: Miro Majcen

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.