Po raku dojke je zdaj pred lepšim izzivom

M. A.
22.03.2019, 10:13
0
Že pred leti je za naš portal spregovorila o težki življenjski preizkušnji, ki ji jo je prinesel rak dojke, zdaj pa je manekenka Jana Koteska pred novo, a veliko lepšo in zagotovo lažjo izkušnjo. Bolezen, ki jo je prestala, pač v človeku prebudijo željo po zajemanju življenja z veliko žlico, prav to pa zdaj počne tudi Jana.

Že v prvi epizodi šova Zvezde plešejo, za katerega je povedala, da se ga močno veseli, je zaplesala na pesem Lep je dan Anje Rupel, ki velja za himno društva Europa Donna, katerega ambasadorka je. Jana namreč želi tudi po ozdravitvi ozaveščati ženske, da je rak dojke v porastu, bolezen pa ne napada zgolj starejših žensk, zato je samokontrola in zgodnje odkrivanje ključnega pomena.

PREBERI ŠE
Jana Koteska: Bodite pozorne na spremembe!

Ta teden pa je Jana Koteska pred novim izzivom. Obiskali smo jo na vajah v plesnem studiu, kjer se na nedeljski nastop pripravlja s svojim plesalcem, Tomažem Šterom, v videu pa lahko preverite, s čim ima težave: sploh ne s plesnimi koraki, temveč s svojo mimiko in s tem, da mora biti ’zadrgnjena’, saj je raje nasmejana in dobrovoljna.

Jana Koteska bo modne piste zamenjala za plesni parket.
Jana Koteska bo modne piste zamenjala za plesni parket.FOTO: POP TV

Ne zamudite nove epizode šova Zvezde plešejo, ki na POP TVprihaja v nedeljo ob 20.00, minule točke pa si lahko ponovno ogledate tudi na VOYO, ki letos ogled oddaje ponuja tudi v znakovnem jeziku. Tokrat se bodo poleg Jane predstavili še Gregor Poljanec Kirsch, Denis Vučak, Miha Zupan, Špela Grošeljin Klara Lorger, zaradi enice, ki je minulo nedeljo ’padla’ prvič v zgodovini šova, pa vsi še bolj pridno trenirajo.

'Moja ocena bo odražala kvaliteto tvojega cha-cha-chaja,' je Andrej Škufca dejal Igorju Mikiću in prvič v zgodovini šova podelil enico.
'Moja ocena bo odražala kvaliteto tvojega cha-cha-chaja,' je Andrej Škufca dejal Igorju Mikiću in prvič v zgodovini šova podelil enico.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.