Zadovoljna.si
emina mešić

Dekle meseca - zmagovalke

Emina Mešić

Z.L.
03. 07. 2012 15.38
4

Naslovnico naše spletne strani je enega najbolj vročih mesecev leta krasila simpatična Emina Mešić, ki se je zmage na natečaju zelo razveselila. Bralke in bralci spletne strani Zadovoljna.si ste ji namenili 650 glasov, svetlolaska pa se je zelo veselila srečanja s stilistko in vizažistom, ki sta poskrbela za njen brezhiben videz ter s fotografom, ki je njeno podobo ovekovečil s profesionalnimi fotografijami.

Emino Mešić, zadovoljno meseca avgusta, so oblekli v veleblagovnici Nama.
Emino Mešić, zadovoljno meseca avgusta, so oblekli v veleblagovnici Nama.FOTO: Damjan Žibert

emina mešić zadovoljna meseca avgusta zmagovalka - 54
emina mešić zadovoljna meseca avgusta zmagovalka - 54 FOTO: Damjan Žibert
Emina Mešić je po poklicu prodajalka, iskreno pa priznava, da še vedno išče poklic, ki bi jo zadovoljil in izpopolnil njeno življenje. Prepričana je, da ji bo to uspelo, saj stoji za trditvijo, da je treba v življenju preizkusiti čim več stvari, da potem veš, katera ti zares ustreza in ti prinaša potrebno zadovoljstvo. Na natečaj 'Postani zadovoljna meseca' se je prijavila brez posebnega razloga – ob brskanju po spletu je zasledila prijavnico in si rekla: „Na to se bom pa prijavila in se potrudila, da postanem zadovoljna meseca avgusta!“ Imela je še kako prav, saj ste ji bralke in bralci namenili 650 glasov, kar je bilo na koncu dovolj za zmago.

Lepota je širok pojem

Emina pravi, da ima beseda 'lepota' obširen pomen in da jo večina loči na dva dela: na zunanjo in notranjo lepoto. Vsak jo vidi in občuti na svoj način. Enim je pomembna zgolj zunanja lepota, spet drugi (med njimi je tudi sama) pa pogledajo tudi na notranjo plat človeške lepote. O lepoti bi se tako po mnenju zadovoljne meseca avgusta dalo ogromno napisati. Emina pravi, da ne moremo razlikovati med 'lepimi' in 'grdimi' ljudmi, saj je na svoj način vsak izmed nas lep. Nekateri svoje lepote morda ne znajo izkoristiti na pravi način, drugi s svojo karizmo in samozavestjo uspejo, pa čeprav nimajo pravih mer in teže. Emina meni, da je vse v glavi – najprej moraš namreč imeti rad sebe in ljudi, ki te obdajajo, šele potem si sposoben na svet gledati skozi prava očala.

Rada bi postala inštruktorica zumbe

Kar zadeva modo, ima Emina v svoji omari največ oblačil črne barve, med njimi pa ni nobenega kosa, na katerega bi bila še posebej navezana. Sicer se zadovoljna meseca avgusta ponavadi obleče glede na svoje počutje. Stavi na športna oblačila, kot večina žensk pa tudi ona nakupuje z očmi. Pomembno je, da ji oblačilo 'pade v oko', na modne trende pa ne da veliko – raje ima čisto svoj, edinstven način oblačenja, kar je ob poplavi različnih znamk z vseh strani še kako pohvalno. V prostem času se Emina veliko ukvarja s športom, bere knjige, se ukvarja s psihologijo, svoj prosti čas pa preživlja v naravi. Veliko vlaga v svojo osebnostno rast, njen trenutno največji cilj pa je postati inštruktorica zumbe.

Emina bi rada postala inštruktorica zumbe.
Emina bi rada postala inštruktorica zumbe.FOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368