Zadovoljna.si
Manja je rada vedno urejena.

Dekle meseca - zmagovalke

Manja Trtnik

Z. B.
25. 07. 2011 12.46
46

Mesec je naokoli in spet smo dobili novo Zadovoljno meseca. Največ glasov je dobila bralka Timea Hribar, in sicer kar 1.113, a se snemanja ne more udeležiti, saj uživa na počitnicah in je zato naziv Zadovoljna meseca avgusta pripadel drugouvrščeni Manji Trtnik. Avgusta bo tako naslovnico spletnega portala Zadovoljna.si krasila simpatična 21-letna Gorenjka, ki je prejela 1.003 glasove. Manja, ki je na zmago ves čas upala, na koncu pa se že sprijaznila z dejstvom, da je pristala na drugem mestu, je bila nad tem, da ji je prvouvrščena prepustila mesto na naslovnici portala, prijetno presenečena.

Manja se je močno razveselila našega klica.
Manja se je močno razveselila našega klica.FOTO: osebni arhiv
"Popolnoma me je presenetila novica, da sem izbrana za Zadovoljno meseca avgusta. Ponoči sploh nisem mogla spati, verjetno zaradi vzhičenja," je dan za tem, ko smo ji sporočili veselo novico, da bo ves mesec krasila naslovnico portala Zadovoljna.si, povedala 21-letna Manja Trtnik, ki se je na natečaj prijavila sama. O prijavi je sicer razmišljala že pred časom, a je dala prednost šolskim obveznostim.
Fotografiranje ji ni tuje ...
Fotografiranje ji ni tuje ... FOTO: osebni arhiv

Zdaj je opravila že vse izpite in se odločila, da preizkusi srečo. "Zdi se mi super, da ste se odločili za to akcijo, saj je v Sloveniji ogromno punc, ki so ambiciozne, zadovoljne, pozitivne in primerne za ta 'naziv''. Kar je pritegnilo tudi mene, da se predstavim!" je povedala ob prijavi.

Zanima jo ...

"Ko sem videla, da Timea vodi za okoli 100 glasov, sem bila malce razočarana. Res sem si želela zmagati," je povedala. Na njeno srečo se je vse obrnilo tako, kot je želela. In kaj Manja pričakuje, da ji bo naziv Zadovoljno dekle meseca avgusta prinesel? "Predvsem pričakujem eno lepo izkušnjo," je na kratko odgovorila 21-letnica, ki se je že večkrat preizkusila tudi v vlogi fotomodela. "Pot me vodi od fotomodela do vizažistke, tudi stilistke in čutim, da je to – to. Da je to moja pot. To me veseli in s tem se želim ukvarjati." Manja je še zaupala, da ji je vesela novica, da bo avgusta krasila naslovnico portala Zadovoljna.si, vlila nove energije. "Dobila sem nov zagon, dodatno motivacijo," je povedala Gorenjka, ki ima rada šport in je ob osmih zjutraj, ko smo se pogovarjali z njo, zaupala, da je že odtekla jutranji tek.

Manja ima okoli sebe rada nasmejane in zadovoljne ljudi.
Manja ima okoli sebe rada nasmejane in zadovoljne ljudi.FOTO: osebni arhiv

Rada ima vesele ljudi

Manja, ki na Obali študira Prehransko svetovanje na Visoki šoli za zdravstvo, ima rada estetiko. "Že od nekdaj sem 'multipraktik', rada imam vse, kar je povezano z estetiko. Veseli me delo fotomodela, stilistke, vizažistke ... zato so moje trenutne želje na poklicnem področju v tej smeri. Obožujem tudi psihologijo, nikoli razrešljive teme o medsebojnih odnosih in življenju nasploh. Rada širim svoje znanje in čutim, da gre moja pot v pravo smer!" je dejala.
Manja se rada počuti lepo, urejeno, nasmejano, in s tem zadovoljno. "Zato pa rada vidim take tudi druge in jim pri tem pomagam s svojim znanjem," je pojasnila. "Živimo v svetu, kjer moramo priznati, da lepota pomeni veliko! Vsi stremimo k neki popolnosti. To so (na žalost) povzročili predvsem vsi medijski pritiski. Res pa je, da je lepota relativna. Kar je lepo meni, vam mogoče ni, in obratno."

In njen popolni moški je ...

Manja je trenutno samska. Kot pravi, ji videz ne pomeni vse. Njen idealen moški zato ni nekdo, ki je le navzven 'popoln'. "Moj idealen moški ... Imeti mora vsega po malo. Biti mora po duši športnik, pomembno pa je, da se v svoji koži dobro počuti, je pozitiven, nasmejan, in ne samo, da dobro zgleda,« je razložila Manja. "Pri moškem mora biti več kot le videz. Slabe izkušnje so me pripeljale do tega, da sem bolj izbirčna. Zato si želim imeti ob sebi nekoga, s katerim se bova dobro razumela, pa tudi najini energiji se morata ujemati."

Manja je rada vedno urejena.
Manja je rada vedno urejena.FOTO:

In kaj dekle, ki študira Prehransko svetovanje, najraje je? "Obožujem sadje. Vsako jutro bi ga lahko pojedla tudi po kilogram ali več. Sicer pa pazim, da se prehranjujem zdravo. Posebne jedi, za katero bi rekla, da je moja najljubša, nimam.«

Po naravi ni tekmovalna ... razen izjemoma

Manja pravi, da po naravi ni tekmovalna, razen izjemoma. "Tekmovalna sem samo takrat, ko gre za stvari, ki mi veliko pomenijo, recimo tale akcija za Zadovoljno dekle meseca." Priznala je, da se je morala kar angažirati, da je zbrala toliko glasov. "Tukaj je šlo za rahlo rivalstvo," je v smehu povedala pozitivno naravnana Manja, ki je še zaupala, da je presenečena, ker so jo vsi znanci, družina in prijatelji ves čas podpirali in ji ni nihče metal polen pod noge. "Nobenega ljubosumja ni bilo z nobene strani, vsaj zaenkrat. Mogoče še bo kakšna ljubosumna reakcija, sem pa pripravljena tudi na zlobne jezike."

Manja se je v vlogi fotomodela izkazala kot prava profesionalka. Skupaj s stilistko Sanelo sta izbrali kar nekaj oblek, ki jih je Manja nato tudi pomerila, na koncu pa se je odločila za obleko marelične barve. Masker Luka Luka jo je spremenil v pravo princesko, fotograf Miro Majcen pa je vse skupaj ovekovečil ...

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413