Zadovoljna.si
Sabina Delač je zadovoljna meseca maja.

Dekle meseca - zmagovalke

Sabina Delač

Z.L.
27. 03. 2012 13.00
0

Maj je tradicionalno gledano najlepši mesec v letu, mesec ljubezni, veselja in prebujenja narave. Predvsem veselje pa je obsijalo tudi Sabino Delač, ki bo ves mesec ljubezni krasila naslovnice spletnega portala zadovoljna.si. Obiskovalke in obiskovalci ste za zadovoljno meseca maja sicer izbrali Kristino Apostolovo, a ker je nismo uspeli priklicati na telefon, je naziv pripadel 24-letni pomočnici vzgojiteljice, ki ste ji namenili 57 glasov. S tem ste ji poklonili novo izkušnjo, na katero jo bodo vse življenje spominjale profesionalne fotografije.

Sabina Delač je zadovoljna meseca maja.
Sabina Delač je zadovoljna meseca maja.FOTO: osebni arhiv
Sabina Delač je 24-letna pomočnica vzgojiteljice v vrtcu. Po izobrazbi je sicer ekonomski tehnik, a se je prekvalificirala, saj je pred dvema letoma ugotovila, da je delo z otroki tisto, ki jo veseli in ki ga v življenju želi opravljati. Za sodelovanje na natečaju 'Postani zadovoljna meseca' se je odločila čisto slučajno, ko je med brskanjem po spletnem portalu zadovoljna.si naletela na gumb 'Prijavi se' in v tem videla odlično priložnost, da se prvič prepusti rokam profesionalcev, ter se iz radovednosti prijavila. Večino svojega prostega časa Sabina namenja zaročencu, s katerim si počasi kujeta skupno življenjsko pot, za katero si seveda oba želita, da bi bila čim bolj uspešna. Poleg vseh obveznosti si vzame čas tudi za branje knjig, sprehode v naravi in druženje s prijatelji, njena posebna strast pa so tudi potovanja.

Postati želi diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok.
Postati želi diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. FOTO: osebni arhiv
Je srečna in zadovoljna

Sabina meni, da je lepota zelo širok pojem in da nikakor ne gre zgolj za zunanji videz posameznice ali posameznika. „Zame je lepota vse, kar vidimo skozi naše oči, s katerimi zremo v življenje. Narava, vsakdanje dobre reči, ki se nam zgodijo in nas osrečijo, lepota živali, človeka, lepota v delu ... Mislim, da je lepota povsod okoli nas. Lepota so tudi čustva, duša, srce skratka tudi notranjost človeka. Lepota je dobro delo nekoga,“ pravi pomočnica vzgojiteljice, ki sama zase pravi, da je zadovoljna ženska, ta pojem pa sicer definira kot skupek bolj ali manj obsežnih trenutkov, ki se zgodijo v življenju posameznika. „Danes sem recimo srečna in zadovoljna, ker sem bila izbrana na vašem natečaju,“ nam pove vidno ganjena bodoča vzgojiteljica.

Obvezni kos garderobe je šal

Zadovoljna meseca maja pravi, da kot vsaka ženska tudi ona rada nakupuje in večkrat se ji zgodi, da se odpravi v trgovino zgolj po majčko, domov pa se vrne z nekaj vrečkami oblačil. Za svojo modno ozaveščenost skrbi tudi z branjem modnih revij, prav tako pa najnovejše modne trende spremlja preko spleta. Obvezni kos njene garderobe je šal, brez katerega skorajda nikamor ne gre. Svoj stil oblačenja Sabina definira kot športno-eleganten, saj jo v to silijo tudi službene obveznosti. V prostem času najraje obuje superge, obožuje pa tudi škornje in salonarje, čeprav slednje obuje zgolj ob posebnih priložnostih.

Svoj stil oblačenja definira kot športno-eleganten.
Svoj stil oblačenja definira kot športno-eleganten.FOTO: osebni arhiv
Sabina ima jasne cilje

Sabina Delač je prepričana, da lepota ni in ne bi smela biti merilo pri gradnji kariere in poslovni uspešnosti, čeprav se po drugi strani zaveda, da je v današnjem noro hitrem svetu ravno zunanji videz velik posrednik na poti v smeri uspeha. Bodoča vzgojiteljica ima življenjske cilje zelo jasno začrtane. Želi si dokončati pedagoško fakulteto in postati diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Čeprav potiho, pa si vendarle želi tudi, da bi morda nekoč ustanovila svoj vrtec, saj jo delo z otroki neizmerno veseli in bi jim rada nudila čim bolj kakovostne prve korake v življenje. Sabinin pomemben kratkoročni cilj je tudi poroka, za katero z zaročencem že pridno varčujeta, in družina, ki jo bo še dodatno napolnila z energijo, veseljem in zadovoljstvom.

Želi si odpreti svoj vrtec.
Želi si odpreti svoj vrtec.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368