Zadovoljna.si
Sara prisega na kavbojke in krila, tokrat pa smo jo oblekli v črno-vijolično kombinacijo.

Dekle meseca - zmagovalke

Sara Malačič

Z.L.
30. 08. 2012 08.26
1

Jesen je že pokazala svoje zobe. Prinesla nam je nižje temperature in nekaj dežja, obenem pa je naravo odela v najlepše barve leta. Že čez nekaj dni pa bo v nove barve odet tudi del naše naslovnice. Z jesenskimi modnimi trendi blagovne hiše Nama jo bo namreč okrasila 'Zadovoljna meseca oktobra'. To je tokrat postala 25-letna študentka Sara Malačič, ki ste ji bralke in bralci spletne strani Zadovoljna.si namenili 903 glasove. Zgovorna Prekmurka se v vlogi fotomodela sicer ne bo preizkusila prvič, kljub temu pa ji tokratna izkušnja predstavlja izredno velik izziv in že komaj čaka, da se za en dan prepusti rokam strokovnjakov.

Sara Malačič je študentka industrijske farmacije, ki ima v življenju veliko ciljev.
Sara Malačič je študentka industrijske farmacije, ki ima v življenju veliko ciljev.FOTO: Aljoša Kravanja
Sara Malačič je simpatična 25-letna študentka industrijske farmacije. Ker bo v kratkem magistrirala, se seveda želi čim prej zaposliti, čeprav se zaveda, da je to trenutno zaradi slabih gospodarskih razmer vse prej kot lahko. V prostem času rada bere in občasno dela kot model. »Bolj za svojo dušo,« pravi vedno pozitivna Prekmurka, ki z vlogo modela želi predvsem podpirati mlade modne oblikovalke in oblikovalce. Za sodelovanje na natečaju 'Postani zadovoljna meseca' jo je navdušila prijateljica in po tehtnem razmisleku Sara ni videla nobene ovire, da se ne bi postavila pred nov izziv, saj je prepričana, da vsako sodelovanje na tovrstnih natečajih prinaša nove, dragocene izkušnje. Nad zmago je bila navdušena in se je ob tem zahvalila vsem, ki ste ji namenili zmagovalne 903 klike, prav tako pa že z nestrpnostjo pričakuje dan, ko se bo prepustila rokam profesionalcev, ki bodo poskrbeli za dovršen videz.

V veleblagovnici Nama je Sari pri izbiri pravih oblačil za naslovnico svetovala stilistka Tanja Fischer.
V veleblagovnici Nama je Sari pri izbiri pravih oblačil za naslovnico svetovala stilistka Tanja Fischer.FOTO: Aljoša Kravanja
Prisega na lepoto, ki prihaja iz srca


Sara se zaveda, da je zunanja lepota minljiva. Ravno zaradi tega sama prisega na tisto drugo lepoto, ki žari iz globine srca. Prepričana je namreč, da z lepoto lahko zelo nazorno pokažemo, kdo smo in kako se počutimo, nikakor pa ne gre samo za zunanji izgled. Veliko bolj je po njenem prepričanju pomembna posameznikova samopodoba, na katero pa med drugim vpliva tudi fizični izgled, ki je torej zgolj eden izmed segmentov celote, imenovane lepota. Simpatična Prekmurka dodaja, da je na koncu najpomembnejše to, da se v svoji koži dobro počutimo. Na vprašanje, ali so lepi ljudje lahko bolj uspešni, Sara odgovarja: »Lepota je subjektivna stvar. Vsake oči imajo svojega malarja. Do uspeha pridemo s trdim delom in z vztrajnostjo. Če pridemo po tej poti, smo potem tudi resnično srečni, potešeni in zadovoljni.« In glede na to, da je Sara tik pred zaključkom magistrskega študija, in je za svoje cilje močno garala, smo lahko prepričani, da jo na njeni nadaljnji poti čaka uspeh na vseh področjih.


Veselje je bilo očitno.
Veselje je bilo očitno.FOTO: Aljoša Kravanja
Obožuje kavbojke in krila


Glede na to, da občasno dela kot model, je za Saro vprašanje, ali je povezana z modo, odveč. A vedno nasmejana študentka je prepričana, da nas moda spremlja na vsakem koraku in če znamo biti dovolj pozorni, lahko vidimo, da velikokrat prav z oblačili izražamo našo osebnost. Pravi, da sicer spremlja modne trende, kar pa nikakor ne pomeni, da si mora kupiti vsak kos oblačila, ki je moden. Vsekakor pa v njeni omari ne smejo manjkati kavbojke in krila – to sta namreč modna kosa, ki ju simpatična rjavolaska naravnost obožuje. Pretirane medijske prepoznavnosti si Sara ne želi, saj se zaveda, da gre pri tem za dvorezen meč. »Mnogo mladih in neizkušenih ljudi si medijsko prepoznavnost namreč razlaga na napačen način in sama prav gotovo nisem ena izmed njih,« pravi Sara, ki ima sicer v življenju mnogo ciljev. Eden izmed teh je delati v zdravstvu oziroma farmaciji ter pomagati pomoči potrebnim, kar dokazuje, da je zadovoljna meseca oktobra res plemenita ženska – in na takih bi moral stati naš svet.

Sara prisega na kavbojke in krila, tokrat pa smo jo oblekli v črno-vijolično kombinacijo.
Sara prisega na kavbojke in krila, tokrat pa smo jo oblekli v črno-vijolično kombinacijo.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368