Zadovoljna.si
Anita Satler bo krasila septembrsko naslovnico spletnega portala zadovoljna.si.

Novice

Septembrska naslovnica bo pripadla Aniti Satler

M.K.
28. 08. 2012 07.00
0

Počitniški avgust je minil, kot bi mignil, in pred nami je že delovni ter bolj jesenski september. V pozdrav novemu mesecu ste bralke in bralci spletne strani s svojim pridnim klikanjem izbrali zadovoljno meseca septembra. To je z 807 glasovi postala simpatična Velenjčanka Anita Satler, ki se je zmage in prihajajoče nove izkušnje zelo razveselila in že komaj čaka, da se prepusti rokam profesionalcev in se v svoji novi stilski podobi zagleda na naši naslovnici.

Anita Satler bo krasila septembrsko naslovnico spletnega portala zadovoljna.si.
Anita Satler bo krasila septembrsko naslovnico spletnega portala zadovoljna.si.FOTO: osebni arhiv
Anita Satler je simpatična 29-letna Velenjčanka, ki pravi, da ji v življenju nikoli ni dolgčas. Prosti čas posveča svojima dvema sončkoma, fantu Elvisu ter hčerkici Trishi, in priznava, da naravnost uživa v družinski sreči. Rada bi se znebila klasične službe, saj sedaj ves čas dela samo v nočni izmeni, kar vsekakor povzroča stres in postavlja življenje na glavo. Smeje pove, da so zaradi delovnih obveznosti vikendi doma zelo smešni: Anita bi namreč rada zjutraj spala, ponoči pa bedela, kar pa preostalima članoma mlade družinice ni preveč všeč. Kljub vsemu se imajo skupaj fantastično in počnejo tisoč in eno stvar. Velenjčanka se namreč zaveda, da se mora človek za izpolnitev svojih želja določenim zadevam na ta račun tudi odpovedati.

29-letni Velenjčanki v življenju ni nikoli dolgčas.
29-letni Velenjčanki v življenju ni nikoli dolgčas. FOTO: osebni arhiv
Odločena je, da v življenju preizkusi čim več

Odločitev, da se Anita prijavi na natečaj "Postani zadovoljna meseca" ni bila težka. Je namreč človek, ki na svet gleda nekoliko drugače, in je trdno odločena, da v življenju preizkusi čim več ter se izkaže v vsem, česar se loti. Tisti, ki ne "reskira", ne more niti "profitirati" in tega se Velenjčanka zelo dobro zaveda. Kljub temu pa si medijske pozornost ne želi in je ne potrebuje. Dobra stran prijavljanja na tovrstne natečaje je po njenem mnenju predvsem ta, da spoznava vedno nove obraze, in to je tisto, kar zadovoljni meseca septembra predstavlja izziv.

Prepričana je, da je vsak po svoje lep

Anita Satler ob besedi "lepota" takoj pomisli na notranjo lepoto. Ta ji namreč pomeni veliko več kot vizualnost. A na tem svetu je pač tako, da se ljudje po zunanjosti že od rojstva razlikujemo in je zato vsak edinstven sestavni del celote, ki mu pravimo svet. Anita pravi, da smo vsi ljudje lepi, odvisno je le, na kakšen način. Sama prisega na trditev, da tista prava lepota prihaja od znotraj, saj je prepričana, da če je tam vse v redu, je to vsekakor vidno tudi navzven. Vendar je res tudi to, da se zunanja lepota posameznika lahko spreminja iz minute v minuto, saj kozmetična industrija dela čudeže, medtem ko se z notranjo lepoto ne moremo tako poigravati kot z nanašanjem pudra in senčil. Velenjčanka svoje misli o lepoti tako strne v en stavek: "Absolutno mora vsak posameznik poskrbeti tako za svojo zunanjo kot tudi za notranjo lepoto, kajti lepota je venomer v nas in povsod okoli nas."

Komaj čaka srečanje s stilistko

Zadovoljna meseca septembra je prepričana, da uspešnost posameznika še zdaleč ni odvisna od lepote. Kot primer navaja svetovno znano pevko Madonno, ki baje ni rojena lepotica, a je s svojo vztrajnostjo in trdim delom prišla v sam vrh zvezdniške karavane. Vse je torej odvisno od tega, kako znamo svojo lepoto pokazati širni množici in jo uporabiti sebi v prid. Anita namreč pravi, da ima vsak pogoje za uspeh, vendar če v našem srcu ni ognjene želje po uresničitvi sanj, potem nima smisla, da sploh poskušamo, saj nam ne bo uspelo, pa naj smo lepi, lepši ali najlepši. In ker si je Anita zelo močno želela postati zadovoljna meseca, se ji je želja ob pomoči prijateljev in sorodnikov, ki jim je izredno hvaležna za vsak oddan glas, tudi uresničila. Tako ona kot tudi mi pa že nestrpno čakamo dan, ko se bomo skupaj odpravili v veleblagovnico Nama, kjer bo stilistka poskrbela za modna oblačila, v katerih se nam bo Anita ves september smejala z naslovnice našega portala.

Anita prisega na trditev, da tista prava lepota prihaja od znotraj, saj je prepričana, da če je tam vse v redu, je to vsekakor vidno tudi navzven.
Anita prisega na trditev, da tista prava lepota prihaja od znotraj, saj je prepričana, da če je tam vse v redu, je to vsekakor vidno tudi navzven.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368