Zadovoljna.si
Anja bo ves mesec krasila našo naslovnico.

Novice

Anja Piltaver je zadovoljna meseca

M.V.
03. 11. 2011 14.41
12

November morda ni najbolj sončen mesec v letu, zato pa smo mi poskrbeli, da bo sonce vse do decembra sijalo z naše naslovnice. Zadovoljna meseca novembra je 18-letna Brežičanka Anja Piltaver, ki je svojo vlogo vzela resno, a s kančkom sramežljivosti. Tremo smo najprej poizkušali razbiti z najljubšim ženskim opravilom - nakupovanjem!

Anja bo ves mesec krasila našo naslovnico.
Anja bo ves mesec krasila našo naslovnico.FOTO: Aljoša Kravanja
Čevlje je zmagovalka našla v trgovini Stiefelkonig.
Čevlje je zmagovalka našla v trgovini Stiefelkonig. FOTO: Aljoša Kravanja

  V blagovni hiši Nama, v središču slovenske prestolnice, jo je sprejela stilistka Endira, ki je Anjin mladosten videz nadgradila s športno-elegantnimi oblekami. S tremi od njih, ki so jo najbolj prepričale, se je Anja veselo zapodila v garderobo. Čas je bil za malo modno revijo! Izbor je bil pester, med različnimi kombinacijami pa smo na koncu našli tudi zmagovalno, tisto, v kateri se je naša zmagovalka najbolje počutila. Pisana tunika ji je bila kot ulita, trema pa je po uspešni misiji nakupovanja že počasi plahnela. Zadovoljna z izbiro obleke je Anja pred odhodom v studio prejela še darilce blagovne hiše Nama. "Lepo nosi,“ ji je v pozdrav zaklicala stilistka Endira, Anja pa je nasmejana najprej pohitela po čevlje v trgovino Stiefelkonig, nato pa naprej v studio, kjer jo je čakala maskerka Mirjam Kavčič. Njena naloga je bila, da poskrbi za make up, ki bo sovpadal z razgibano oblekico.

Nova frizura na poti k brezhibnemu videzu

Anjo smo med urejanjem presenetili tudi z odločitvijo, da ji skrajšamo in uredimo frufru, kar je 18-letnica sprejela z navdušenjem. Brezhibno naličena je bila pripravljena, da zasije še pred objektivom fotografa Aljoše Kravanje. A je trema še kar ni pustila na miru … "Trema je na višku,“ nam je zaupala naša sramežljiva zmagovalka, ki pa je v zadnjem delu dneva zbrala vso energijo in se potrudila, da čim bolje opravi funkcijo zadovoljne meseca novembra.

Maskerka Mirjam Kavčič jo je vzela v svoje roke.
Maskerka Mirjam Kavčič jo je vzela v svoje roke.FOTO: Aljoša Kravanja

Potem ko je Mirjam opravila še zadnje popravke, je Anja sproščeno pozirala, Aljoša pa je hitro pritiskal na sprožilec. Od nas se je poslovila s sončno naslovno sliko in nam za konec zaupala še, kako ona vidi zadovoljno žensko. "Zadovoljna ženska je tista, ki je zadovoljna sama s sabo. S svojo lepoto,“ meni Anja, ki je priznala, da se je veselila dne, ko bo lahko pozirala pred profesionalnim fotografom, a si nikoli ni predstavljala, da to ni tako lahko, kot je morda videti.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413