Zadovoljna.si
LPD kandidati 2018

Domači trači

To morate vedeti!

J.V.
03. 05. 2018 08.13
5

V najbolj romantičnem resničnostnem šovu te pomladi 4 fantje in 1 dekle iščejo svojo sorodno dušo. Vesna Šošterič je na svojo kmetijo povabila fante, ki se sedaj borijo za njeno srce, na koncu pa bo to pripadlo le enemu. In med gledanjem oddaje Ljubezen po domače, smo se od Vesne naučili tudi nekaterih ljubezenskih lekcij!

LPD kandidati 2018
LPD kandidati 2018 FOTO: POP TV

1. Leta včasih so pomembna

Vesna je v eni od prvih oddaj dala jasno vedeti, da si ne želi 20 let starejšega moškega. "Ateka imam že doma," je dejala 57-letnemu Milanu. Ljubezen sicer res ne pozna let, a dejstvo je, da so ta pogosto eden izmed dejavnikov, ki vplivajo na to, ali se z nekom podamo v zvezo ali ne. Starost namreč vpliva tudi na to, ali si nekdo želi otrok, ali pa je to poglavje že za njim in ima sedaj v življenju druge želje in cilje.

Najbolj zaljubljen šov te pomladi se na male ekrane vrača to soboto ob 20. uri na POP TV!

2. Moški mora znati poprijeti za delo

Da bodo morali na kmetiji pokazati, da znajo poprijeti za delo, je Vesna svojim izbrancem dala vedeti takoj. Čeprav smo ženske postale zelo samostojne in znamo marsikaj postoriti same, kljub temu obstajajo določena opravila, ki so delo moških. Obenem pa moškemu ne sme biti težko pomagati tudi pri gospodinjskih opravilih.

Vesna (Ljubezen po domače) sploh ni več takšna!

Ljubezen po domače 7. oddaja
Ljubezen po domače 7. oddajaFOTO: POP TV

3. Metuljčki v trebuhu morajo biti

Ko je Vesna spoznala Jožeka, je dejala, da ji v trebuhu plešejo metuljčki in povsem očitno je bilo, da je nad njim popolnoma očarana. Potne roke, metuljčki in nervoznost je nekaj kar je prisotno, ko spoznamo nekoga, ki nam je všeč in v trenutku začutimo privlačnost. Čeprav so to stvari, ki s časom minejo in jih nadomestijo ljubezen, spoštovanje in zaupanje, pa so vseeno pomemben in zelo lep del vsake zveze. 

4. Moški mora imeti iste želje

Ker si Vesna želi otrok in družine, jo je zanimalo, ali imajo njeni izbranci iste želje. Temo poroke in družine je načela tudi na njenem zmenku z Jožekom, saj je hotela vedeti pri čem je. Otroci in poroka so nekaj o čemer se je dobro pogovoriti v prvih mesecih zveze, saj boste le tako videle, ali so vajine želje podobne. Ne želite si izgubljati časa z nekom, ki ve, da si nikoli ne želi otrok. Zveza, v kateri si partnerja nimata istih vrednot.

Ljubezen po domače 7. oddaja
Ljubezen po domače 7. oddaja FOTO: POP TV

5. Pomemben je njegov odnos do bodoče tašče

Fante, ki so prišli k Vesni na kmetijo, sta tam pričakala tudi njena starša, ki si za svojo hčer želita le najboljše. Tudi Vesna da veliko na njuno mnenje, kar pomeni, da bo na njeno končno odločitev vplival tudi odnos, ki ga bodo fantje imeli do bodoče tašče in tasta. Da se partner razume z vašimi starši je zagotovo ena izmed tistih stvari, ki si jih želimo vsi. Predvsem pa je pomembno to, da je do njih spoštljiv.

6. Mora znati pokazati svoja čustva

Ko je Vesna na zmenek popeljala Jožka, je želela vedeti, kakšna so njegova do čustva do nje. Sposobnost izražanja čustev je zelo pomembna v vsaki zvezi in moški, ki zna svoji izbranki ne samo povedati, kaj do nje čuti, ampak ji tudi pokazati, je pravi moški. 

7. Svoji izbranki daje komplimente

Moški so na začetku zveze zelo radodarni s komplimenti, kar so dokazali tudi Vesnini fantje. Ko jih je presenetila v beli poletni obleki, so ji vsi dali vedeti, kako zelo lepa je v njej in niso skoparili s komplimenti. Miha ji je rekel: "Vesna, ti si pa res lepa rožica." Seveda pa je zelo pomembno, da moški tudi kasneje v zveze ne pozabi na komplimente in svoji dragi večkrat pove, da je lepa. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493