Zadovoljna.si
Anže in Ines naj bi se že nekaj časa trudila zanositi.

Domači trači

Kopi, je sedaj pravi čas?!

J.V.
18. 06. 2014 14.37
26

Rumene medije te dni polni ganljiva novica, ki ni raznežila le najbolj znanega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja, ampak tudi mnoge druge. Ena od njegovih zvestih ameriških oboževalk, se je namreč odločila, da po njem poimenuje svojo hčerko - Anzeo. Očitno pa o svojem naraščaju te dni veliko razmišlja tudi Anže sam. S soprogo Ines naj bi se že nekaj časa trudila zanositi in velike želje po družini menda že nekaj časa ne skrivata več.

Anže in Ines naj bi se že nekaj časa trudila zanositi.
Anže in Ines naj bi se že nekaj časa trudila zanositi.FOTO: Aljoša Kravanja

Slovenski hokejist Anže Kopitar te dni praznuje osvojitev že drugega Stanleyjevega pokala, ki ga je osvojil z njegovim moštvom LA Kingsi. Razlogov za proslavljanje mu tako te dni res ne primanjkuje, seznam teh pa se morda kmalu poveča še za enega in tudi najbolj pomembnega.

Anže Kopitar
Anže Kopitar FOTO: Facebook

Že nekaj časa se namreč šušlja, da naj bi s soprogo Ines načrtovala povečanje družine in Anže je menda odkrito priznal, da si močno želi otroka, piše ena od domačih tabloidnih revij. Glede na to, da je par skupaj že dobrih osem in let in da sta njuno ljubezen lani okronala tudi s poroko, je otrok povsem pričakovan naslednji korak.

Anžeta pa te dni nestrpno pričakujejo tudi njegovi slovenski navijači, ki ga bodo zagotovo v velikem številu konec meseca pričakali na ljubljanskem letališču. Obiska domače Gorenjske se Kopitar zelo veseli, predvsem iz razloga, ker si bosta z ženo lahko končno privoščila nekaj dni oddiha.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493