Zadovoljna.si
Karmen Stavec

Domači trači

Bila je ena izmed najbolj priljubljenih pevk pri nas, nato pa je utonila v pozabo

J.V.
08. 01. 2016 12.43
44

Karmen Stavec je veljala za eno izmed najbolj priljubljenih pevk na slovenski glasbeni sceni, ki je našo državo leta 2003 zastopala tudi na Evroviziji. Vse dokler se ni pred leti umaknila iz javnosti in medijev in popolnoma poniknila.

Karmen Stavec
Karmen StavecFOTO:
Spomnimo, da se je danes 41-letna Karmen Stavec z glasbo začela ukvarjati že v otroških letih. Pri 14 letih je postala članica šolskega Big Banda v rodnem Berlinu, v istem času pA se je začela učiti solo petje in z učenjem nadaljevala tudi po svoji selitvi v Slovenijo. Potem ko je postala pevka skupine 4 Fun in z njo posnela dva albuma, se je leta 1998 odločila, da se poda na samostojno glasbeno pot.

Leta 2001 je slavila na mednarodnem festivalu ob Vrbskem jezeru v Avstriji, dve leti pozneje – na Emi – pa s skladbo Lep poletni dan (Na na na). Nato se je počasi umaknila v poslovne vode, se občasno še pojavila na glasbeni sceni, v zadnjih letih pa o njej ni ne duha ne sluha.

Karmen Stavec
Karmen Stavec FOTO: Reuters

Njeno burno ljubezensko življenje

Karmen je ena tistih estradnic, ki je naslovnice medijev pogosto polnila s svojim burnim ljubezenskim življenjem. Po daljši romanci z Martinom Štibernikom se je zapletla s policistom, s katerim sta celo kupila stanovanje, a se kasneje razšla. Nato je njeno srce osvojil postavni Nemec, ki je živel na Dunaju, a je bila razdalja med njima prevelika, da bi se njuna zveza lahko obdržala. Lani pa so se pojavile govorice, da je Karmen zaljubljena v ljubljanskega podjetnika Blaža Kregarja.

Karmen se je nato podala v poslovne vode in jo je bilo moč opaziti v eni od priljubljenih trgovin z nakitom, kje se nahaja danes in kaj počne, pa ostaja ovito v tančico skrivnosti. Sodeč po njenem Facebook profilu, naj bi trenutno živela na Islandiji.

 

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413