Zadovoljna.si
Maja Keuc - 2

Domači trači

Maji so se uresničile sanje!

J.V.
27. 07. 2015 08.09
15

Maja Keuc se je pred kratkim iz hladnega Stockholma vrnila v vroč Maribor, kjer bo svojim prijateljem in najbližjim zagotovo z velikim navdušenjem razlagala, kako je nastopila za velikega hollywoodskega šarmerja Richarda Gera!

Maja Keuc - 2
Maja Keuc - 2FOTO: Facebook

Simpatična pevka, ki zadnja leta živi in ustvarja na Švedskem, je imela pred kratkim priložnost nastopiti na mednarodnem filmskem festivalu, ki se je odvijal na Češkem.

»Pela sem s svojim najljubšim pevcem Jonahom Nilssonom, toda danes, pa bom pela enemu svojih najljubših igralcev na 50. filmskem festivalu Karlovy Vary,« se je na svojem Facebook profilu pohvalila Maja, ki so jo na festival povabili, potem ko so videli njeno priredbo Euphorie na letošnji Emi. Med festivalsko publiko je bil namreč tudi Richard Gere.

Maja je priznala, da je bil nastop zelo zahteven, saj se je morala med pesmima preobleči v pičlih 50 sekundah in se ves čas strogo držati scenarija. Nastop je seveda izvedla profesionalno in brez napak, da je bil ta res prava paša za oči, pa dokazuje tudi fotografija, ki jo je delila s svojimi oboževalci.
 

 

One from the performance in Karlovy Vary!

Posted by Maja Keuc on 7. julij 2015

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413