Zadovoljna.si
Rebeka Dremelj in Sandi

Domači trači

Brez tega njun zakon ne bi bil tak, kot je!

J.V.
09. 02. 2018 07.52
26

Bliža se najbolj zaljubljen dan v letu, ki je za priljubljeno pevko in letošnjo tekmovalko šova Zvezde plešejo tudi eden izmed najbolj pomembnih dni v letu. To je namreč dan, ko Rebeka Dremelj in njen soprog Sandi praznujeta obletnico zveze, in ta je letos že dvajseta!

Rebeka Dremelj in Sandi
Rebeka Dremelj in SandiFOTO: Facebook

"S Sandijem ta dan praznujeva obletnico veze. Letos 20 let. Da, 20 let. Prav ste slišali," nam je zaupala Rebeka Dremelj. "Podariva si največkrat malo prostega časa in kakšno večerjico. Čisto dovolj. Ne rabiva nič drugega."

Dve desetletji res nista malo, zato smo bili radovedni, kako po vsem tem času ohranjata strast v zvezi. "Haha, tako zelo malo se vidiva, da enostavno strast ne more zbledeti," v smehu pravi pevka, ki je trenutno že sredi intenzivnih priprav na težko pričakovani šov Zvezde plešejo. 

"Iskrenost, komunikacija, vedno povej na glas, kaj si misliš, kajti pričakovanja lahko vezo uničijo, in kompromisi. Sklepanje teh je kar velik del dolgoletne veze," nam še razkrije svoj recept za uspešno zvezo. S Sandijem sta se spoznala, ko Slovenija še ni vedela, kdo je Rebeka Dremelj, potem pa sta kot par skupaj rasla in se razvijala pod medijskim drobnogledom.

"Skupaj sva se jezila na novinarje, skupaj potrjevala članke, skupaj včasih tudi jokala in se skupaj smejala. Potem pa je prišla poroka in za njo najini hčerki in kar naenkrat imava zdaj ob sebi dve bitji, ki sta nama pokazali, kako zelo močno lahko ljubiš. Z njima se nama je svet obrnil na glavo, seveda na lepše, a z večjo odgovornostjo in z manj časa, ki ga imava drug za drugega," pravi Rebeka in doda: "Ampak na to sva bila pripravljena in oba se zavedava, da to nikoli ne sme biti izgovor, da zanemariva najin odnos. Prepričana sem, da je to temelj srečne družine in rada bi, da sva najinima hčerkama za zgled."

Rebeka Dremelj - 1
Rebeka Dremelj - 1FOTO: POP TV

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493