Zadovoljna.si
Anže in Ines sta postala starša.

Domači trači

Zaradi tega se je znašel na naslovnicah vseh rumenih medijev

J.V.
16. 12. 2015 08.08
11

Leto 2015 je že skoraj za nami, zato smo se ozrli nazaj in zbrali šopek domačih tračev, po katerih se bomo spominjali preteklih 12 mesecev. Romanca Jurija Zrneca, rojstvo Neže Kopitar, uspehi Katarine Čas ... Se še spomnite vseh? Nič hudega, če ste na kakšnega pozabili. Tukaj smo, da vas spomnimo nanje.

Jurij Zrnec je po ločitvi od Sabine Kogovšek našel novo ljubezen. Njegovo srce je osvojila mlada pevka Aleksandra Ilijevski, pevka skupine Pliš, s katero igralec tudi glasbeno sodeluje.

Klemen Slakonja in primorska igralka Mojca Fatur sta pred dvema letoma prvič postala ponosna starša malega Ruja, letos poleti pa se je njuna družinica povečala. Ruj je dobil bratca, ki mu je znani par nadel ime Lev.

Jasna Kuljaj in njen izbranec Saša Lalović sta postala starša deklice Anastazije, ki je na svet prijokala februarja letos v postojnski porodnišnici. Jasna in Saša sta se hčerke razveselila po tem, ko sta lani avgusta javno razkrila, da sta par, skupaj pa sta bila nekaj mesecev pred tem.

Govorice, da se znani par ločuje so bile letos zelo glasne.
Govorice, da se znani par ločuje so bile letos zelo glasne.FOTO: mediaspeed

Za eno izmed najbolj vročih romanc leta sta poskrbela priljubljeni pevec Jan Plestenjak in televizijska voditeljica Tara Zupančič. »Lahko samo rečem, da pomlad pač naredi svoje in glede na to, da sem del najbolj zaljubljene oddaje ta hip, se je mogoče tudi pri meni nekaj premaknilo,« nam je takrat namignila Tara, parček pa se je pred časom že razšel.

Po osmih letih uspešnega glasbenega sodelovanja in številnih uspešnicah so se poti skupine Tabu in pevke Tine Marinšek letos marca ločile. Tina je v svoji izjavi medijem pojasnila, da je razlogov za njihovo odločitev kar nekaj in obljubila, da bo še naprej pridno delala, ustvarjala in raziskovala svoje sposobnosti.

Televizijska voditeljica in igralka Katarina Čas je letos znova blestela na filmskem platnu. Tik pred težko pričakovano premiero filma Danny Collins je v srbske kinematogafe prišel tudi film Postali bomo prvaki sveta, v katerem postavna svetlolaska navdušuje v vlogi slovensko-ameriške novinarke. Največ pozornosti pa je bila zagotovo deležna svetovna premiera filma Danny Collins v New Yorku, kjer se je po rdeči preprogi sprehodila v družbi Al Pacina in Jennifer Garner.

Romanca, ki je dvignila veliko prahu.
Romanca, ki je dvignila veliko prahu. FOTO: POP TV/Miro Majcen

Marca letos sta se hčerkice Neže razveselila tudi naš najbolj slavni hokejist Anže Kopitar in njegova soproga Ines. "Ponosno pozdravljamo hčerko Nežo v našo družini. Izjemna izkušnja!" je Kopitar v angleškem jeziku zapisal na Twitterju.

Jolanda in Andrej Batagelj sta se leta 2009 sprehodila do oltarja, in čeprav so vse od začetka njune romance mnogi govorili, da se zveza ne bo obnesla, se je njun zakon obdržal šest let. V tem času sta se jima rodili tudi hčerkici Evelin in Zala, kot kaže, pa so bile težave v zadnjem času prevelike, da bi jih lahko rešila. Tako sta se nekdanja atletinja in njen soporog letos odločila, da se ločita.

Veliko se je pisalo tudi o zakonskih težavah Jureta in Alenke Košir, namigovali so celo na ločitev. Čeprav je novica dvignila veliko prahu in je bila glava vest v vseh slovenskih medijih, pa so govorice nato popolnoma potihnile.

Katarina Čas na premieri Danny Collins v New Yorku - 1
Katarina Čas na premieri Danny Collins v New Yorku - 1FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413