Zadovoljna.si
Taya in Jernej Damjan

Domači trači

EKSKLUZIVNO: Smučarski skakalec novice ni mogel dolgo skrivati!

U.S.
15. 07. 2014 07.50
20

Da je rojstvo otroka nekaj posebnega, ste najbrž že velikokrat slišali ali morebiti celo sami izkusili, kako čarobno je v resnici vse skupaj, pa sta pred dnevi spoznala tudi pevka Taya in njen mož, izjemen smučarski skakalec Jernej Damjan, ko sta se razveselila svoje prvorojenke.

Taya se je med nosečnostjo odlično počutila, zato niti ni čudno, da je v njej tako zelo uživala.
Taya se je med nosečnostjo odlično počutila, zato niti ni čudno, da je v njej tako zelo uživala.FOTO: Facebook

Le nekaj minut po tem, ko sta s svojimi najbližjimi delila veselo novico, da je v njuno življenje vstopila živahna malčica, so se vsule čestitke. Vesela novica se je razširila s svetlobno hitrostjo, a Taya in Jernej Damjan sta imela v tistem trenutku oči samo za svojo princesko. "Z rojstvom najine Niki sva oba doživela novo ljubezen. Presrečna sva. Ne vem, če obstaja večja ljubezen, kot je ljubezen, ki jo čutiš do svojega otročička. Prečudovita dojenčica je in vsak trenutek z njo je najlepši," nam je že nekaj ur za tem, ko je z dojenčico prišla iz porodnišnice zaupala novopečena mamica.

"Jernej mi ogromno pomaga, tako da res lahko okrevam po carskem rezu in si spočijem. Srečna sem, da ju imam v svojem življenju," je v nadaljevanju čustveno priznala Taya, ki se hitro navaja na novo vlogo.

"Za porod sva izbrala Ljubljansko porodnišnico in res sem vesela, da sva jo. Osebje je bilo tako zelo prijazno in razumljivo, da so mi dnevi v oskrbi minili hitro in prijetno. Vedno so mi bili na voljo in mi postregli z vsemi informacijami, ki so me zanimale," je za konec Taya še pohvalila osebje porodnišnice, kjer je rodila.

In kdaj bomo lahko malčico spoznali? "Joj, zdaj je res še prezgodaj," nam je dejala v smehu in pojasnila, da bomo morali za dovoljenje vprašati tudi očka, ki je že sedaj na svojo princesko zelo navezan.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493