Zadovoljna.si
Natalija Verboten - 2

Domači trači

Enkrat ni nobenkrat: Natalija je znova podlegla!

U.S.
22. 11. 2013 13.44
26

Potem ko je medije že prvič šokirala s priznanjem, da je obiskala lepotno kliniko, kjer si je dala lasersko odstraniti moteče podočnjake, se je zdaj Natalija odločila, da spregovori še o svojem drugem obisku pri priznanem kirurgu. Tokrat je prišla le po novo 'dozo' botoksa, saj je njegov efekt po prvem vbrizgavanju že počasi popuščal. Priljubljena pevka pa obenem zatrjuje tudi, da je to edina stvar, ki si jo je dala popraviti in da ni nobene bojazni, da bi pod nož hodila čedalje bolj pogosto.

Natalija lepotne klinike ni obiskala prvič.
Natalija lepotne klinike ni obiskala prvič.FOTO: Tibor Golob
Kako to, da ste se znova odločila za obisk lepotne klinike?
Aprila letos sem šla na kontrolo na lepotno kliniko v Zagreb glede laserske odstranitve podočnjakov, ki mi jo je januarja letos naredil priznani kirurg. Z rezultatom sva bila oba zelo zadovoljna. Predlagal mi je, da bi mi z nežno botoks terapijo periorbitalnih gub dodatno osvežil pogled in cono okoli oči ter s tem odstranil neke manjše gube – strinjala sem se in bila nad efektom prijetno presenečena ter spet zelo zadovoljna. Nazadnje sem bila pri njemu pred dobrim tednom, ker je učinek botoks terapije popustil – efekt je viden približno pol leta, potem pa je terapijo potrebno ponoviti.

Se bojite, da bi vas estetska kirurgija kdaj povsem zasvojila?
Ne, tega me ni strah, ker se nasploh v življenju držim načela, da se ne pretirava v nobenem pogledu, vedno je pomembno, da imamo pravo mero in v prvi vrsti strpnost in zmernost do samega sebe. Zase sem vesela, da sem se za prvi lepotni popravek odločila šele zdaj, pri 36-ih, ko sem že zrela oseba, saj bi v nasprotnem primeru zaradi nezrelosti lahko hitro podlegla kakšnim zlobnim opazkam in bi morda hotela prehitro in nepremišljeno po nepotrebnem spreminjati svojo zunanjost.

Svoje odločitve ni nikoli obžalovala.
Svoje odločitve ni nikoli obžalovala. FOTO: Tibor Golob
Kako pogosto vas ljudje, odkar ste prvič priznala, da ste šla pod nož, sprašujejo o lepotnih posegih?
Pogosto, sploh zaradi tega, ker sem ena izmed redkih, ki o tem odkrito spregovori. Lepotnega posega se mi namreč ne zdi smiselno skrivati, ker se ga tako ali tako opazi.

Ste kdaj svojo odločitev obžalovala?
Niti za trenutek mi ni bilo žal, da sem se odločila za lasersko odstranitev podočnjakov. In tudi, ko me ljudje ogovorijo, jim z veseljem povem svojo izkušnjo. Nikoli se ne spuščam v odločitve drugih ljudi, lahko samo povem, da sem sama zelo zadovoljna, da sem se za ta poseg odločila, ker so me zadnja leta izraziti zabuhli podočnjaki oz. 'vrečke' pod očmi res pričele motiti. To je resna in odgovorna odločitev vsakega posameznika, zato sem sama o tem kar dolgo, temeljito razmišljala in se tudi temeljito pozanimala.

Na kateri del telesa ste najbolj ponosna? In katerega bi, če bi se kdaj za to odločila, najprej popravila?
O svojem telesu ne razmišljam po delih, kosovno. Rada ga imam v celoti, takšnega kot je, z leti sem ga sprejela s plusi in minusi, edino, kar me je zadnja leta pričelo motiti, so bili podočnjaki. O kakšnem drugem popravku ne razmišljam.

Kakšen je odnos do lepotnih operacij vašega moža? Vas podpira?
Mož je bil sprva, ko sem razmišljala o odstranitvi podočnjakov, precej zadržan, ko pa je bil z mano bila na sestanku pri kirurgu in nama je doktor vse podrobno in natančno razložil, pa me je pričel podpirati, ker me dobro pozna in ve, da sem zelo resen, odgovoren človek, ki nobeno odločitev ne sprejme brezglavo in ve, da imam pri vsaki stvari v življenju mero.

Mož jo pri njenih odločitvah podpira.
Mož jo pri njenih odločitvah podpira.FOTO: Miro Majcen
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478