Zadovoljna.si
Tim je govorice, da je svetlolaska na njegovi desni njegovo novo dekle, zanikal.

Domači trači

Je res ona njegova nova?!

J.V.
01. 12. 2015 07.55
13

Tima Koresa so v preteklosti mediji povezovali s številnimi dekleti. Pred dobrim mesecem so se celo pojavile govorice, da naj bi se štajerski 'plejboj', kot so ga poimenovali mediji, celo zapletel s poročeno pevko Žano. No, te dni pa že krožijo govorice, da naj bi njegovo srce osvojila mična svetlolaska, zato smo se odločili, da preverimo, ali je v tem kaj resnice!

Tim je govorice, da je svetlolaska na njegovi desni njegovo novo dekle, zanikal.
Tim je govorice, da je svetlolaska na njegovi desni njegovo novo dekle, zanikal.FOTO: Facebook
Priljubljeni pevec je pred kratkim posnel videospot za pesem 'Movember', s katero želi opozoriti na boj proti raku prostate. K spotu je povabil tudi nekaj znanih fac, med drugim Vida Valiča, v njem pa se pojavijo tudi tri privlačna dekleta. In prav ena od njih, naj bi Koriju, ki te dni že snema nov singel, ukradla srce. 

Govori se, da je srce štajerskega 'plejboja' osvojila svetlolaska, ki jo lahko vidimo v tvojem videospotu za pesem Movember. Je to res?

Štajerskega plejboja? A tako me kličejo? (smeh) Nihče ni nič osvojil.

Pred dvema mesecema so ga celo povezovali z Žano.
Pred dvema mesecema so ga celo povezovali z Žano. FOTO: Instagram

Pa se na tem področju sicer kaj dogaja ali si še vedno srečno samski?

Zaenkrat se ne dogaja nič in tudi, če bi se, tega ne bi delil z javnostjo. Ostajam 'srečen'.

Se je skupina tvojih oboževalk, ki jih je Denis Avdić poimenoval 'Nodi mafija', kaj povečala, odkar te lahko vsak dan slišijo tudi na radiju?

Dobivam veliko dobrih komentarjev od novih ljudi, in ni samo Nodi mafija, gre za vse generacije. Najraje imam, če me ustavijo recimo kakšne babice, te so zakon. Dobivam pa zadnje čase presenetljivo veliko neznanih klicev od oboževalk. Nekdo je mastno plačal za to ''izjemno pomembno'' telefonsko številko.

Nedolgo nazaj so te povezovali tudi z Žano, te kaj moti, da ti vsak mesec pripišejo drugo dekle?

Moti me načeloma ne. V bistvu mi je precej vseeno. Naj pišejo, kar hočejo, jaz in mojih 465 ljubic itak vemo, kar je res in kaj ne.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478