Zadovoljna.si
Anja Jenko - 1

Domači trači

Hči slovenskega politika razkrila, komu vse je grela posteljo!

U.S.
09. 07. 2014 08.37
123

Hči nekdanjega slovenskega politika in uspešnega poslovneža Janka Jenka že nekaj časa polni naslovnice domačih medijev. In tokrat ni bilo prav nič drugače, ko je z veseljem spregovorila o svojih preteklih romancah. Poleg domačih zvezd se na njenem spisku najde tudi nekaj zvenečih imen iz tujine.

Anja Jenko - 2
Anja Jenko - 2FOTO: Facebook

Anja Jenko je vzbudila pozornost in zanimanje medijev pred časom, ko je na spletu kar sama pričela objavljati zapeljive in seksi fotografije, na katerih je razkazovala vse svoje čare.

Ja, 21-letno dekle iz Dragomerja je postavno, tu ni kaj dodati, zato niti ne čudi dejstvo, da je spisek tistih, ki so že greli njeno posteljo ali so si po tihem to vsaj želeli, kar precej dolg. Starleta, mediji so jiže nadeli ta laskavi vzdevek, je sedaj za najbolj rumeno domačo revijo spregovorila o konkretnih imenih.

Kratek čas se je dobivala s pevecm Challetom Salletom, za katerega pravi, da je v resnici pravi srček, potem je tu svetlolasi Miha Pajk iz dueta Vanillaz, čez lužo pa je vrgla oko na Jorgeja Sammirja, hrvaškega nogometnega reprezentanta, s katerim se je tudi nekaj časa dobivala, je zaupala reviji Nova.

A to še zdaleč ni vse ...

Pred lastnim očetom naj bi se za njegovo mično hčerko ogrel tudi nekdanji dirkač David Coulthard, v svojo posteljo pa naj bi jo vabil tudi rahlo okajen Leonardo DiCaprio. Koliko je resnice na tem, ve lepotička sama, dejstvo pa je, da je mladenka odločena, da bo v svetu šovbiznisa vztrajala, zato je le vprašanje časa, kdaj bomo zanjo znova slišali.

KOMENTARJI (123)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493