Zadovoljna.si
Dekliščina je bila nepozabna!

Domači trači

Fotografije s Špeline dekliščine razkrile ...

U.S.
27. 06. 2014 11.58
15

.. da so se dekleta odlično zabavala. Prijateljici so Špele pred usodnim DA pripravile nepozaben 'babji žur', na katerem so se poslovile od samskega stanu nekdanje pevke. Zabava, ki je trajala do zgodnjih jutranjih ur, bo vsem ostala še nekaj časa v spominu. Sedaj pa je že pred vrati poroka, ki se bo, če imamo prave podatke, zgodila že čez nekaj ur.

Dekliščina je bila nepozabna!
Dekliščina je bila nepozabna! FOTO: Facebook
Špelo Kleinlercher smo sicer skušali večkrat priklicati in jo povprašati, kako se počuti še zadnji dan kot gospodična, a se na naše klice ni odzvala.

Kot je znano, se bo poroka na zadnjo junijsko soboto odvijala v okolici Domžal, udeležilo pa naj bi se je okoli 100 povabljenih gostov, ki bodo ta veseli dan nazdravljali z mladoporočencema.

Da je poroka pred vrati, so najprej namignile fotografije iz dekliščine, ki so jo Špeli pripravile prijateljice, kasneje pa še zapis le nekaj dni nazaj, češ, da bo kmalu postala gospa. Špela je nanj odgovorila samo z besedami: 'Pšššš!'

Ja, da si golobčka ta poseben dan želita zasebnosti, sta večkrat javno ponovila. Špelca pa je kljub vsemu s prijateljicami delila fotografijo, na kateri že ponosno razkazuje pravkar urejene nohkte, ki so ji jih za prav poseben dan uredili v njenem najljubšem salonu.

Nohtki so urejeni in pripravljeni. Špela bo že čez nekaj ur postala gospa Pavlin.
Nohtki so urejeni in pripravljeni. Špela bo že čez nekaj ur postala gospa Pavlin.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493