Zadovoljna.si
Tina Maze - 14

Domači trači

Ime, ki naj bi ga Tina Maze izbrala za hčerko, ima zelo poseben pomen!

J.V.
20. 02. 2018 12.47
6

Po poročanju številnih slovenskih medijev, naj bi nekdanja smučarka Tina Maze in njen partner Andrea Massi za svojo hčerko izbrala ime, ki je zelo priljubljeno na Nizozemskem, in ki nosi tudi poseben pomen!

Tina Maze in Andrea Massi sta se 7. februarja razveselila deklice, zdaj pa naj bi bilo znano tudi ime, ki sta ga ponosna starša nadela svoji provorojenki. Po poročanju slovenskih medijev naj bi jo poimenovala Anouk, različica imena Anna, Ana ali Anne.

Gre za ime, ki je zadnja leto zelo priljubljeno predvsem na Nizozemskem in pomeni 'milina'. Sicer pa se pomen imena po državah razlikuje. Ime je postalo zelo priljubljeno po zaslugi francoske igralke Anouk Aimée, obenem pa je bilo to tudi ime najmlajše hčerke v filmu Chocolat. 

Ime je hebrejskega, japonskega, latinskega in sanskrit izvora, najbolj pogosto pa je uporabljeno v francosko govorečih državah ter nekaterih drugih. Vam je všeč ime, ki naj bi ga Tina in Andrea izbrala?

Tina Maze - 14
Tina Maze - 14FOTO: Damjan Žibert

 

 

 

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493