Zadovoljna.si
Ko sta s fantom skupaj na morju, sta oba presrečna.

Domači trači

Ireno iz Gostilne smo spravili v manjšo zadrego ...

N.J.
22. 11. 2013 08.14
28

Svetlolasa udeleženka resničnostnega šova Gostilna išče šefa Irena Rovanšek, slovenski mediji so ji nadeli kar vzdevek slovenska Nikita, se je prihoda domov prejšnji teden močno razveselila predvsem zato, da je lahko objela svojega dragega Jana, s katerim sta par že tri leta. Z njo smo se te dni pogovarjali o zaroki in prihajajoči poroki.

Irena in Jan
Irena in JanFOTO: osebni arhiv
Skupaj s fantom delata v avtomehanični delavnici.
Skupaj s fantom delata v avtomehanični delavnici. FOTO: osebni arhiv
Pri komaj 20 letih je Irena Rovanšek z nastopom v šovu sebi in drugim pokazala, da je borbena in pogumna, hkrati pa tudi zelo nežna in občutljiva oseba. Pri odločitvi, da bo nastopila v šovu, jo je družina takoj podprla, nekaj pomislekov je imel le njen fant Jan. "Ja, fant je bil sprva v dvomih, kako bo sam brez mene," nam je zaupala 20-letna svetlolaska, ki je poudarila, da nobeden od njiju niti pomislil ni na to, da bi se lahko Irena v šovu zaljubila v koga drugega in da bi tretja oseba ogrozila njuno zvezo. Vseeno pa je bila njena udeležba v šovu zanju izziv, s katerim sta testirala, kako trdna je njuna zveza. "Strah naju je bilo samo, kako bova preživela toliko časa narazen. In to je vse," je povedala.

Spravili smo jo v zadrego ...

Irena je s fantom že tri leta. Zaradi njene udeležbe v šovu pa, kot vse kaže, njuna zveza ni postala prav nič ogrožena, očitno je le še trdnejša. Zaupala nam je, da sta zaročena in da za prihodnje leto načrtujeta poroko. Pa ima Irena že kakšne ideje in zamisli glede tega, kako naj bi poroka potekala in kje bi se rada poročila? "Imam, ampak vam ničesar še ne izdam," je z nasmeškom odgovorila in dodala, da nam bo več izdala morda takrat, ko bo poroka že organizirana. Glede poroke bomo torej morali še malce počakati. Kaj pa zaroka? "Ja, prstan imam," je spet v smehu povedala. Na vprašanje, kako jo je zasnubil, pa odvrnila: "Uf, tega vam pa ne morem povedati. Ne morem tega izdati … ne, ne, ne bom povedala ..." Irena je bila pri odgovarjanju na vprašanja, povezana s prihajajočo poroko in nedavno zaroko, močno v zadregi. Glede na povedano, pa si predstavljamo, da je bilo precej intimno.

Irena je sicer že pred nekaj časa zapustila domače Moravče in se preselila h fantu na Verje pri Medvodah. Jan ima tam avtomehanično delavnico, Irena pa se namerava še naprej izobraževati in izpopolnjevati svoje kuharsko znanje.

Ko sta s fantom skupaj na morju, sta oba presrečna.
Ko sta s fantom skupaj na morju, sta oba presrečna.FOTO: osebni arhiv
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478