Zadovoljna.si
Tara Zupančič

Domači trači

Tara izdala vroče podrobnosti o Janu Plestenjaku!

J.V.
04. 09. 2015 08.49
50

Da sta Jan Plestenjak in Tara Zupnačič par, že nekaj časa ni več skrivnost. Je pa nekaj res, Tara v primerjavi z Janovimi prejšnjimi spremljevalkami ni tako zadržana glede odgovarjanja na vprašanja, ki se tičejo njune romance. Kljub temu pa vedno pazi, da ne pove preveč.

Tara in Jan
Tara in JanFOTO: POP TV/Miro Majcen

Televizijska voditeljica Tara Zupančič, ki smo jo spoznali v romantični oddaji Popolna poroka, tudi po koncu snemanj ostaja v središču pozornosti. Razlog za to je njena vroča romanca z najbolj zaželenim moškim v Sloveniji Janom Plestenjakom.

To, da sta Tara in Jan par, že nekaj časa ni več skrivnost, in kot nam je razkrila pred nekaj tedni, sta si letos privoščila tudi prve skupne poletne počitnice. In tako kot je bila novica o njuni romanci presenečenje za medije in javnost, je bila tudi za njene starše. Tara je za revijo Nova priznala, da sta bila njena starša sprva v šoku, kljub temu pa na začetku ni želela preveč govoriti o tem in je počakala, da se stvari nekoliko polegle.

Da se z Janom ne želita javno izpostavljati, dokazuje tudi dejstvo, da se izogibata dogodkom, na kateri vesta, da bo veliko novinarjev, obenem pa ljubezni ne želita skrivati.

Tara pa je odgovorila tudi na vprašanje, ki so si ga do sedaj verjetno zastavljale vse Janove oboževalke. Razkrila je namreč, kako je, kot te na zmenek povabi Jan Plestenjak. »Vznemirljivo, zanimivo, nepozabno ... zagotovo si bom ta trenutek zapomnila za vedno.«
 

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413