Zadovoljna.si
Natalija Verboten in Severina

Domači trači

Je Natalija slovenska Severina?

U.S.
03. 01. 2014 12.48
59

Ena največjih domačih zvezdnic, pevka Natalija Verboten navdušuje svoje oboževalce s svojim glasom in stasom. Velika modna navdušenka pazljivo izbira oblačila za svoje nastope in tako je bilo tudi pred časom, ko se je pripravljala na novoletni nastop.Odločitev so ji pomagali sprejeti kar oboževalci prek spleta.

Natalija Verboten in Severina
Natalija Verboten in SeverinaFOTO: Facebook

Njenim najzvestejšim poslušalcem je pripadla ta čast, da so prav oni izbrali obleko, ki jo je kasneje nosila med snemanjem silvestrske oddaje. Odločili so se za krajšo srebrno obleko, v kateri je Natalija naravnost blestela. Svoj dodelan imidž je nato razkrila na Facebook profilu in oboževalci so bili z videnim zadovoljni.

Nekaj dni za tem pa je s povsem podobno obleko na spletu presenetila še hrvaška kraljica glasbe, pevka Severina, ki je prav tako v srebrni obleki blestela na najdaljšo noč v letu. Vsem svojim fanom je zaželela srečno novo leto.

Je podobnost očitna?

Mediji so nemudoma pričeli primerjati objavljeni fotografiji in podobnost je bila več kot očitna. Toda če upoštevamo dejstvo, da je Natalija svoj izbor oboževalcem in javnosti prek spleta predstavila prva, so mnogi očitki, češ, da je ona tista, ki ves čas posnema hrvaško pevko, povsem neupravičeni.

Očitajo pa ji balkanski melos

Natalija pa je bila na drugi strani v preteklosti že večkrat tarča kritik, češ, da vse pogosteje posnema balkanske pevke tudi pri skladbah, ki jih prepeva. Prav njena zadnja uspešnica, skladba Bum tras bum naj bi vsebovala veliko balkanskega melosa, a je Natalija vsakršno podobnost že zanikala.

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471