Zadovoljna.si
Je njena vitka postava res že zaskrbljujoča?!

Domači trači

Je šla Žana tokrat predaleč?!

U.S.
07. 07. 2014 09.55
53

Pevka in igralka Žana Povše redno skrbi za svoje telo. Poleg tega da pazi, kaj da vase, redno telovadi in skrbi, da je v dobri formi. Tako ni prvič svojim oboževalcem prek spleta pokazala svoje izklesane postave, res pa je, da je tokrat videti še nekoliko bolj mišičasta in suhljata. Je to razlog, da bi nas moralo skrbeti?!

Žana o avdiciji, ki jo čaka, še ne želi javno govoriti.
Žana o avdiciji, ki jo čaka, še ne želi javno govoriti.FOTO: Facebook
Že pred nekaj tedni je pevka Žana svojim prijateljem prek spleta sporočila, da jo čaka nova filmska vloga, na katero se že pridno pripravlja. Za kakšen projekt točno gre, zaenkrat ni želela razkriti, a predvidevamo, da bo v filmu znova pokazala svoje mišičasto telo in znanje borilnih veščin, ki jih sama naravnost obožuje. "Ja, res je, že nekaj časa se intenzivno pripravljam na avdicijo za en zame zelo pomemben akcijski film. Sem prišla že v drugi izborni krog, kar je zelo velik uspeh. Od tukaj naprej pa ... bomo videli! Čaka me še kar nekaj fizičnih priprav in če bom zadovoljila kriterijem ... Tako da zaenkrat ne bi še govorila za kateri film konkretno gre, ker čisto lahko vse pade v vodo," nam je zaupala Žana.

Je njena vitka postava res že zaskrbljujoča?!
Je njena vitka postava res že zaskrbljujoča?! FOTO: Facebook
Cilj visok, Žana pripravljena

V kratkem času naj bi tako Žana pridobila 6 kilogramov mišične mase, kar je za marsikoga visoko postavljen cilj. Še posebej, če upoštevamo dejstvo, da je bila Žana že pred tem izjemno fit. A to ni ustavilo ambiciozne pevke in igralke, ki je postavljen cilj vzela nadvse resno in se za voljo novega uspeha zadnje tedne pridno potila v telovadnici.

Trening je obrodil sadove

Žana je že zelo blizu temu, kar je želela. Prijateljem je sedaj pokazala rezultat trdega dela, pri tem pa naletela tudi na nekaj kritik. Denimo prijateljica Anamarija ji je dejala, da se ji zdi že 'presuha, prehudo suha'. Žana na kritike odgovarja: "Da bi pa bila preveč mišičasta, me res ne skrbi. (smeh) Slika, ki je vzbudila zgražanje, je bila posneta takoj po treningu, ko so mišice najbolj napete in so zato še toliko bolj vidne. V bistvu mi kar uspeva, da se iz tiste, kot ste jo novinarji radi imenovali 'presuha Žana', spreminjam v 'ta pravo Žano'. Za tridesetletnico se kar držim."

Glasbe ni zanemarila

Ravno v začetku poletja pa je Žana izdala tudi novo skladbo z naslovom Daj mi znak. "Za jesen pripravljamo novo skladbo in če bo šlo vse po sreči, tudi spot. Ja, glasba je še vedno moja prva ljubezen in od nje še vedno živim," nam je še zaupala za konec.

Že nekaj tednov se pridno poti v telovadnici. Se tudi vam zdi, da pretirava?!
Že nekaj tednov se pridno poti v telovadnici. Se tudi vam zdi, da pretirava?!FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493